More

  RECENTE POSTS

  Boeeee!

  xpnws22Ik moet een bekentenis doen. Ooit wilde ik bij de Politie. Ik heb zelfs de toelatingstest gedaan. Daar scoorde ik zwaar bovengemiddeld op intelligentie (echt heel moeilijk was het niet), maar helaas waren mijn lichamelijke prestaties onder de maat. Mijn sprong kracht was te zwak, en ik rende niet hard genoeg. Helaas, ik kon gaan. Ik opperde nog dat ik dat gemakkelijk kon trainen, maar dat je intelligentie moest hebben. Nou niet om agent te worden dus. Toen ik opperde dat het waarschijnlijk daar aan schortte bij de politie, kon ik direct vertrekken. En dat is maar goed ook. Want als agent ben je tegenwoordig je leven niet zeker. Vooral omdat er tegenwoordig wilde dieren in Nederland rondlopen die ieder moment de veiligheid van de burgers in gevaar kunnen brengen. Bij contact met zulke wilde dieren, bel je een dierenarts voor een verdoving schiet je gelijk je dienstwapen leeg om volk en vaderland tegen een woest hertje met een kapmes, of een vuurgevaarlijke koe te beschermen. Echt Gasten! Schrap die tests dan helemaal stelletje lutsers.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  17/04/2014 - 08:58 08:58

  Ik moet bekennen: ik heb ook ooit zo’n test gedaan. En mij is letterlijk ter ore gekomen dat mijn IQ te hoog was voor pliesie-agent.
  Later begreep ik dat dat was omdat een pliesie niet geacht worden vragen te stellen alvorens iets te doen. Befehl ist befehl en dat soort shit.

  BIokhuthypotheek
  BIokhuthypotheek
  Gast
  17/04/2014 - 09:01 09:01

  Oh lekker, en dan klikt men om aan te passen om die storende taalfout eruit te halen en dan doet die grafside dat niet?
  Het was weer een waar genoegen, altesaam.

  Weirdoinventor
  Lid
  17/04/2014 - 10:37 10:37

  Ik moet ook al een bekentenis doen. Ik ben ondertussen al zo lang werkeloos dat ik er zelfs aan zit te denken om bij defensie te solliciteren. Daar ben je als HBO’er echt helemaal de shit, en krijg je het commando over 40 man aan je voeten geworpen in plaats van dat jij degene bent die voor 40 man de koffie haalt. Misschien zegt dat ook wel iets over het niveau. Help me maar hopen dat ik niet door de keuring kom.

  (Aan de persoon die dit over een paar maanden leest in het kader van een background check: dat was een grapje? Maar ik denk wel dat je een beetje te grondig te werk gaat op het moment.)

  Ome Mc
  Lid
  17/04/2014 - 11:22 11:22

  We beginnen met dieren en als mensen dat accepteren als ‘het zal wel’, worden binnenkort Marokkanen ‘voor de veiligheid’ neergeschoten. En daarna is iedereen vogelvrij.

  /overcameratoezichthadikookgelijk

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN