More

  RECENTE POSTS

  Bob Ross schildert Trumps kapsel; a tremendous painting!

  Bob Ross was een begrip. De afrodragende tv-schilder die met de meest hypnotiserende stem uitlegde hoe je landschappen kon schilderen. Je zou gewoon al een aflevering gaan luisteren om mee in slaap te vallen. The Joy of Painting met Bob Ross was een ‘ding’. Was het zijn kalmte, zijn schilderijen van de natuur of het feit dat hij dat schilderij in een half uurtje op het doek wist te flansen? Je kreeg gewoon zin om schilderspullen te gaan kopen.

  Bob Ross, sinds 1995 niet meer onder de levenden, deed dus landschappen. “Let’s paint a happy little tree…” Het was bijna tovenarij. Wat is er überhaupt meer een landschap dan de kop van de POTUS der Verenigde Staten van de US of A? Je krijgt bij het zien van zijn haar alleen al acuut zin om de verticuteermachine uit de schuur te halen. Je wilt eigenlijk je compléte arsenaal aan tuingereedschap erbij pakken, toch? In onderstaand filmpje laat Bob zien hoe je Trumps kapsel kunt schilderen! Binnen een minuut zelfs.

  A tremendous painting, very good

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Walker Snarling
  Walker Snarling
  Lid
  01/03/2017 - 12:56 12:56

  Bob Ross IS een begrip. Hij leeft inderdaad niet meer, maar iedereen kent hem nog steeds erg goed en zijn filmpjes worden nog steeds massaal bekeken op YouTube. Bob Ross FTW!!! Dat haar van Trump kon niet anders dan ‘kunst’matig zijn 😛

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN