More

  RECENTE POSTS

  Billenmevrouw Vindt God

  Andressa Urach, een Braziliaanse billenmevrouw, heeft besloten niet meer met haar billen en borsten te paraderen, maar zich volledig te richten op God. Tot voor kort verdiende mevrouw Urach haar centjes met het naakt poseren (NSFW) voor de camera wegens haar nogal uit de kluiten gewassen achterwerk en voorgevel en door seks te hebben met voetballers. Dat achterwerk bleek niet geheel puur natuur te zijn, maar grotendeels te bestaan uit siliconen. En siliconen kunnen gaan infecteren, wat dan ook is gebeurd bij Andressa Urach. Check hier en hier het verhaal en de nogal ranzige foto’s van haar geïnfecteerde dijbenen en achterwerk. Urach denkt dat God er voor heeft gezorgd dat ze het heeft overleeft, wat voor haar reden is om zich volledig op dit denkbeeldige wezen te richten. Beter bedankt ze de chirurgen die het broddelwerk van de plastiek-kliniek hebben opgeknapt. Inmiddels is ze gelukkig wel zo ver dat ze zich duidelijk uitspreekt tegen het gebruik van siliconen en andere rommel, maar daarvoor heeft ze een hoge, zelf veroorzaakte, prijs moeten betalen: “…She was given a 200 times higher dose of the silicone gel Hydrogel than the government allows…”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  bijzaak
  bijzaak
  Gast
  31/03/2015 - 14:14 14:14

  Heeft ze d’r benen ook laten vullen of doet deze [i]especialista em plastica[/i] gewoon veel squats? http://jornaldehoje.com.br/modelo-andressa-urach-pode-perder-perna-diz-especialista-em-plastica/

  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  31/03/2015 - 14:15 14:15

  Interessant!…Boeiend!

  Weirdoinventor
  Lid
  31/03/2015 - 17:07 17:07

  @bijzaak: Nee, haar benen waren ook aan het rotten.

  Fijn dat ze toch niet dood is, dat zouden meer mensen moeten zijn. En moge haar denkbeeldige vriendje haar helpen om door deze fase heen te komen.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  01/04/2015 - 05:40 05:40

  Van neppe tette etc., naar een neppe vriend. Wordt niet gewoon eens tijd voor een psychiater?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN