De analisten van Studio France zijn te veel gericht op de theorie dat Oranje niet mee zou doen aan het EK Voetbal, vinden de oprichters van de nieuwe website OranjeOranje.nl. De initiatiefnemers willen Oranje-gelovigen een “beter beeld geven van de ware geschiedenis van het Nederlands Elftal”.

Een van de initiatiefnemers is Gans Frunnink. “Mijn zoon is helemaal weg van voetbal en smult van de wedstrijden van het EK. Hij vroeg zich alleen af hoe het nu kan dat de analisten steeds maar roepen dat Oranje er niet bij is.” Volgens sommige Oranje-gelovigen blijkt uit de bijbel dat het Nederlands Elftal de Zilvervloot gewonnen heeft en bovendien nooit verloren gaat. Dat botst met het heersende beeld van voetbal analisten bij de Staatsomroep NOS dat Oranje zich niet gekwalificeerd zou hebben voor het EK in Frankrijk. Samen met andere Oranje-gelovigen besloot Frunnink dat er een website nodig is met een tegengeluid. Daar valt te lezen dat Oranje sinds Adam en Eva op elk groot toernooi grote successen kende. “Kijk naar de voorgaande EK’s van de afgelopen 20 jaar, toen deed Oranje ook steeds mee. Dus dat ze dit jaar meedoen lijkt me glashelder. En we hebben hier ook geen referendum gehad om Nederland weg te houden van dit Europees voetbalfeest. Alle feiten wijzen er dus op dat Nederland gewoon aan het voetballen is in Frankrijk.” Dat er in de media nu net wordt gedaan alsof dat niet zo is ligt volgens hem aan de voetbaljournalistiek. Na een tjokvol voetbal seizoen hebben die gewoon geen puf meer. Hoe makkelijk is het dan om de deelname van Oranje te ontkennen. “Als een doorgewinterde mediavrouw als Sylvana Simons al zegt dat je de media niet moet vertrouwen, dan weet je wel hoe laat het is. Vergelijkbaar met hoe er met het bestaan van chemtrails wordt omgegaan”, zegt hij.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Weirdoinventor
Lid
29/06/2016 - 06:02 06:02

Aaaaah, hou nog toch eens op! Hoeveel koolstof dateringen en aardlagen moet ik nog vervalsen in naam van de heer van het vuur hij die beneden zijt voordat jullie klaar zijn met dat gedoe!