More

  RECENTE POSTS

  Ben je een trut, of doe je espresso?

  Bunkerhard binnen op nummer 14 in de twijfelstijve top 2000; maniakaal grijnzend meisje doet koffie enema. Dus koffie in haar reet. Omdat het goed is voor dingen. En ze een chronische aandachtshoer is omdat enema’s eigenlijk helemaal nergens goed voor zijn. Alsof het grondig poetsen van je met kakranden bestickerde plee opeens enorm goed is voor de fundering van je huis. Om maar eens wat te noemen.

  Maar goed, lekker rondklotsen met een emmertje capuccino in de endeldarm is niet het enige wat Rain Florence (nsfw) kan. Neen, ze heeft een compleet jijbuis kanaal waarop ze de vreugde van naaktlopen (voor), borstvoeding (ook voor) en raw vegan nutrition (tegen) propageert. Raw vegan nutrition staat ongeveer gelijk aan het aan een steen sabbelen omdat al het andere vreten wat je kan vreten van levend vreten is gemaakt. Raw vegan nutrition gaat vrolijk voorbij aan de enorme ontwikkeling die de mensheid heeft doorgemaakt nadat we ontdekt hebben dat we warm vreten zijn gaan vreten. En of je vanaf nu even wil gaan hurken als je de Jackson Five naar het zwembad wil

  Maar nee, mevrouw kauwt op gras en wil dat iedereen op gras gaat kauwen. En naakt gaat lopen. En borstvoeding gaat geven. Want dat doen van die compleet gestoorde gezondio’s graag; hardop tegen andere mensen roepen dat ze ook op een steen moeten gaan zitten sabbelen. Want dan heeft tenminste iedereen een kutleven zonder BBQ’s en vlees en bier en leuke dingen. ROT OP TRUTBURGER! GA WEG! NEEM EEN TREIN ENEMA EN VAL ME NIET LASTIG MET JE HEMELTERGENDE GEZEIK.

  Instant Update: Of je vanaf nu even wil gaan hurken als je de Jackson Five naar het zwembad brengt. Want anders ga je dood. Niet dat de levensverwachting in landen waar ze noodgedwongen door de knieën moeten om eens een fijne splinter uit de rug te trekken zo enorm hoog is. Maar dat natuurlijk compleet terzijde.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hangmat
  Lid
  08/09/2015 - 20:19 20:19

  Jezelf profileren als the “fruitarian breastfeeder”… levert nou niet echt een duurzaam businessmodel op. Ze zal er nog wel een paar moeten uitpoepen om haar klantenkring (perverts waarschijnlijk) te blijven bedienen. Maar als ze weer zwanger wordt zijn vast wel weer andere vuige mogelijkheden.. aan de andere kant: heb ook wel es gelezen over borstvoeding tot het kind 7 jaar oud was, dus wie weet..

  Voorlopig een beetje blijven naaktlopen, dingen in je kont stoppen, poepen, fruit eten en borstvoeding geven is daarentegen niet al te moeilijk.. dus dat is makkelijk geld verdienen.

  Maar waarschijnlijk heeft ze thuis ook nog wel een zolder vol rotzooi die es opgeruimd moet worden.. dat laatste is wellicht nuttiger voor de mensheid.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN