Laat het je smaken. Vanavond! De live-uitvoering van The Pasta 2016. Huiver en wordt vervoerd de muzikale vertolking van de Halloween-slachting van Piraten door de Hare Krishna’s live uitgevoerd op het IJsselmeer met beelden vanuit de lucht en vanaf de schepen zelf. Reeds 14 mensen hebben aangegeven dit online te gaan volgen – volg het zelf!

In deze uitvoering van het Halloweenverhaal worden de piratenkapiteins gespeeld en gezongen door Georgina Verbaan en Arjen Lubach, ondersteund door een select gezelschap aan figuranten. We verklappen alvast dat ze het piratenduet “Bloody Mary” zullen zingen. Je kunt dit ook live meemaken door met een boot het IJsselmeer op te gaan. We adviseren om op tijd aanwezig te zijn want als het meer vol zit wordt het afgesloten en kun je er niet meer bij.

Bij de uitvoering is een ‘extra gemotiveerd’ koor aanwezig dat de zeilscène, waarin Verbaan en Lubach dronken spectaculair falende sex in de kapiteinshut hebben, voorziet van een uitvoering van ‘De Kapitein’ van Acda en de Munnik.

De Hare Krishna’s worden gespeeld door een groep Hare Krishna’s die we stoned in Amsterdam tegenkwamen. Onderdeel van hun programma is een vertaling – door John Ewbank – van de Beatles- en Top 2000 klassieker “Across the Universe”.

(Helaas konden we geen gemeente rond het IJsselmeer vinden die bereid was haar medewerking aan dit evenement te verlenen dus zeilt het piratenschip uit vanaf een geheime locatie tussen Idsegahuizum en Stavoren.)

Mis geen moment van dit spectakel en ervaar The Pasta met ons mee. #TP16

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties