More

  RECENTE POSTS

  Bakken met Bas Taart

  Welkom lieve kijkbuiskindertjes, vandaag gaan we bezig met een nieuwe rubriek op uw retecools die zich richt op het voeren van belachelijke hoeveelheden suiker aan over de top vrolijke jongadolescenten en deze dan vervolgens filmen. Hiervoor hebben we Bas Taart weten te strikken als eerste proefkonijn.

  Nu zult u zich wellicht afvragen, maar meneer Retecool, die Bas Taart is toch volstrekt niet jong, verre van adolescent en in de laatste plaats verre van over de top vrolijk? Correct. Voor deze rubriek hebben we dan ook een andere Bas Taart weten te striken, namelijk een ongezouten pinda met een gebit waar Kos met de Snor jaloers op zou zijn en een hipsterbeanie. Of hoe zo’n wollen kutmutsje ook heet.

  Vandaag gaan we botercreme maken. Voor taarten. Door Bas Taart. En het heeft kneiterveel voordelen en AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. De laatste keer dat we zulke zaaddodende vrolijkheid voor onze kiezen kregen was jaren terug met Julie-Renee de filmkabouter. Nu kunt u zich misschien afvragen, wat nu als iemand een solide metalen staaf met kracht op dat gebit raust, of iets anders dat het geluid doet stoppen. Nou, dat is dus al geprobeerd door Bas Taart zelf, die heeft samen met Emma Timmerman al geprobeerd om elkaar het zwijgen op te leggen. Echter, anders dan met het resultaat van de taarten die er, eerlijk is eerlijk, goed uitzien, is dat elkaar het zwijgen opleggen niet gelukt.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  21/09/2018 - 14:14 14:14

  Als de échte Bas Taart weer op aarde terugkeert, moet jelui hem proberen te strikken voor een Bakken met Taart: Loeihete Sambal™ Dat kan hij blijkbaar heul goed.

  JeWeetToch
  Antwoord aan  Monade
  21/09/2018 - 16:22 16:22

  En anders maken jullie er Brakken met Taart van!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN