More

  RECENTE POSTS

  Alle problemen rond de PGB opgelost eind juli

  Zo, dat is even een opwekkende kop. Nee, niet dat nuffe huilhoofd van Martin van Rijn, de titel van dit bericht. Want de champagne mag in de koelkast en de blokjes kaas bijna op tafel. Zorg wel dat het champagne is die volgend jaar nog drinkbaar is en kaas die rustig tot volgend jaar in de vriezer goed blijft. Wat ik hoor u nu denken, wait wut? het is toch over een paar weken opgelost? Neen. Helaas. Dat zou u wel willen. En met u duizenden PGB ontvangers en zorgverleners. Maar Martin van Rijn zou Martin van Rijn niet zijn als de Retecoole voorspelling is dat het opgelost is voor eind juli TWEEDUIZEND ZESTIEN. Want wat blijkt, de plechtige belofte dat na de zomer de problemen opgelost zouden zijn GAAT NIET GEHAALD WORDEN. Even handen op wie dat zag aankomen? Allemaal? Gelukkig krijgen al die mensen hun geld tzt met 50% er bovenop, naast wettelijke rente, want de wet is ook van kracht voor de roverheid als het een keer kut uitkomt, maar daar gaat de hypotheekbank van de zorgverlener nu weinig boodschap aan hebben. Van Rijn gaat in de zomer praten met gemeentes, omdat zij nog niet allemaal opnieuw hebben gekeken naar de pgb-aanvragen. WACHT. WAT? ER ZIJN DUS GEWOON AMBTENAREN DIE OP VRIJDAG OM VIJF VIER DRIE UUR UITKLOKKEN EN NAAR HUIS GAAN TERWIJL MENSEN GEEN ETEN KUNNEN KOPEN. Hierdoor is volgens de staatssecretaris niet bekend wie er allemaal recht heeft op een pgb.  Ook is de aanpassing van het stelsel volgens Van Rijn een “kritisch proces”. OH REALLY? HOEVEEL MILJOEN MILJARD KEER WAS JE DAT VERTELD VOOR JE HET VOLLEDIG HET MOERAS INSTUURDE FLAPDROL? In de brief zegt Van Rijn dat het systeem op 1 januari “gestabiliseerd” moet zijn. GESTABILISEERD? GESTABILISEERD? JEZUS, JE HEBT ZEKER AAN ZO’N IT LUTSER GEVRAAGD WAT HIJ KON GARANDEREN EN DIE REKENDE UIT DAT HIJ MINSTENS TOT JANUARI TEGEN 200% KON FACTUREREN? Wij zijn even huilen in de PGB Wasmand vleugel van de bunker. WANT ZOVER IS HET DUS AL.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  30/06/2015 - 10:37 10:37

  Kijk, zo creëer je banen. Problemen veroorzaken die jaren kosten om te herstellen. Die banenmachine werkt prima met alle verhervormingen van dit kabinet.

  bijbalbij
  Gast
  30/06/2015 - 10:46 10:46

  En toch zie je deze man over een paar jaar op een hoge positie bij een of ander megagroot kutbedrijf. Tijd voor een corporatie/bedrieger-tracker en zeker tijd voor een politieke partij die lobbyen wil verbieden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN