More

  RECENTE POSTS

  Abortus is slavernij

  Terwijl wij in de Retebunker slechts Onze Glorieuze Leider vereren, zijn er -verspreid over de wereld- talloze mensen die een veel minder aarstrekkelijk vriendje in hun leven centraal stellen. In het geval van christenen is dat God. Of Jezus. Adam Ford, christelijk plaatjestekenaar, maakt daar een cartoon over. Hij tekent dingen over Jezus en de christelijke wereld en allerlei issues waar die dan weer bekend om staan een mening over te hebben. Zo is abortus natuurlijk slecht. Heel slecht. Zo slecht, dat het gelijk staat aan slavernij en dat dokters staan te springen om je ongeboren foetus te verkopen voor de onderdelen. Mocht je vinden dat abortus prima kan, dan ben je eigenlijk medeplichtig aan de holocaust. Sowieso gaat iedereen naar de hel, tenzij ze kinderen van Jezus worden.

  Wetenschap is ook een grote leugen – wetenschappers hebben blijkbaar allang bewijs voor het bestaan van een almachtige schepper maar dat verzwijgen ze gewoon. Nou doet Adam al dat plaatjes tekenen niet op alleen zondag en uit liefde voor Jezus, hoor. Het is gewoon een full-time job. Nee, hij verkoopt zijn plaatjes ook in zijn webshop a $11 exclusief verzendkosten voor een stukje gesigneerde dode boom. Mocht u gewoon zijn webcomics geweldig vinden kunt u hem ook uit liefde steunen met een stukje economische contributie qua financieel geld via zijn Patreon, die op het moment op $4.108 per maand staat. U kunt hem ook sponsoren, of zijn boek kopen. Mocht u intussen denken “ja, leuk, religekkie. Next. Hoe laat begint het neuken?” Nou, als het aan Adam ligt: niet.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Hoofdmeester
  18/08/2015 - 13:38 13:38

  Ik heb het even geprobeerd, maar het lukt me niet om die peilloze diepten van [url=http://adam4d.com/god-numbers/]stupiditeit[/url] te doorgronden.

  Bismarck
  Antwoord aan  Hoofdmeester
  18/08/2015 - 15:48 15:48

  Gelukkig ziet ie wel in hoe een ontzettende eikel hij en zijn denkbeeldige vriendje zijn naar de rest van de mensheid.

  Jayv
  Jayv
  18/08/2015 - 15:45 15:45

  Hij’s in ieder geval niet vies van een goeie Godwin op z’n tijd. Of bijna elke strip.

  Vamos
  18/08/2015 - 16:12 16:12

  ‘Geen sex voor het huwelijk’? HAH! Ik ben gescheiden.
  Of wordt dat niet zo bedoeld?

  Raketman
  18/08/2015 - 18:54 18:54

  Niet neuken? Kan ik wel schieten?

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  Antwoord aan  Raketman
  19/08/2015 - 12:19 12:19

  Niet Neuken, Niet Trekken, Niet Kijken, Niet aan Denken, Niet Begeren, Niet Strelen en zoveel meer dat geld voor beide geslachten.

  Jup dat werkt echt zo goed, rustgevend en vrede creërend! Kijk maar naar het Midden Oosten, waar dit nu al eeuwen word toegepast met succes. Een heilstaat voor de vredelievende medemens en vrouwenrechten. 😀

  Bismarck
  Antwoord aan  Dehnus Nörder
  20/08/2015 - 14:29 14:29

  Je weet toch, je krijgt er echt nooit spijt van dat je niet hebt geneukt.

  /in welke realiteit leeft die kerel?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN