More

  RECENTE POSTS

  AANBIEDING: ALL-INCLUSIVE JE SCHULDGEVOEL AFKOPEN

  Hoe gaaf is dat dan van charterreizen-expert Sunweb. Voor een grijpstuiver rammen ze je in een Boeing 737 naar Lesbos, alwaar je all-inclusive vluchtelingen kan komen helpen.

  Of er wel behoefte is aan vrouwen met een kortpittig kapsel, die daar op de stranden van Lesbos met een witte driekwart legging en een lekker kleurrijk topje zonder mouwen, in de weg komen lopen vraag ik mij af, maar Sunweb kijkt graag vooruit en heeft samen met Transavia een pakketreis samengesteld.

  Doe je gelijk ook nog wat voor de economie van Griekenland, want normaal gesproken gaat de boel daar pas half mei weer open, maar dankzij de Nederlandse handelsgeest van Sunweb begint de toeristenindustrie op één van de grootste Griekse eilanden lekker al drie maanden eerder.

  hotelbelvedere
  zie je jezelf al zitten met een GT in je hand

  Zie je je zelf al zitten, lekker lunchen op een terrasje aan de haven van zo’n pittoresk Grieks dorpje, en die zijn er op Lesbos, in overvloed! Met een middagtemperatuur die inmiddels al richting de 20 graden gaat is dat best niet vervelend. Je hebt de keuze uit vier fijne accomodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Twee van deze accomodaties behoren zelfs tot de “secrets” range van Sunweb en dat betekent dat ze extra fijn zijn. Vervoer is uiteraard ook geregeld, net als die eerder besproken lunch. Op twee dagen is er een speciale Food Truck, want hip zijn kunnen ze inmiddels ook in Griekenland.

  villaelpiniki
  genieten van het uitzicht

  Ja, je gaat ook op excursie naar een strand vol aangespoelde vluchtelingen voor een paar mooie foto-momenten moet ook even wat hulp aanbieden aan vluchtelingen, maar dat wordt vooralsnog omschreven als “Hulp voor vluchtelingen” en dat is een nogal ruim begrip, is het niet? Dus pak je kans en ga voor een spotprijsje er voor zorgen dat die winterse grauwsluier er in februari al af is.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN