50PLUS was altijd al een soort van Gated Community -of zeg maar gerust: een sekte- voor grijze Babyboomers, waar een heilig geloof is in “feiten” zoals bijvoorbeeld dat de aarde plat is, het bestaan van Chemtrails, dat het met de Nederlandse levensverwachting bergaf gaat, en natuurlijk dat de gemiddelde 50Plusser straatarm is. Een soort PVV voor bejaarden.

Reden genoeg natuurlijk waarom “de media” moeite heeft om deze partij erg serieus te nemen, wat The Big Giant Head Henk Krol natuurlijk beschouwt als onderdeel van het anti-bejaarden complot. En dus bedacht de Partij iets wat andere Grote Leiders zoals Berlusconi, Trump en Hitler ook al deden: ze starten hun eigen media! Nee dit is niet De Speld: 50PLUS begint serieus een eigen Radiostation (oorkanker alert). Alsof er nog niet genoeg Golden Oldie radiostations zijn voor Babyboomers. Daarop zal volgens partijleider Henk Krol “gemengde muziek” te horen zijn, afgewisseld met nieuwsberichten van het ANP op de hele uren en partijberichten op de halve uren. Bij dat laatste moet u dus denken aan propaganda dat de Nederlandse ouderen het zo slecht hebben, dat onze levensverwachting zo laag is, dat de pensioenleeftijd eerder omlaag dan omhoog moet, en dat de aarde plat is.
Wat betreft de muziek zal er ieder uur 20 keer een verkeerde band worden gestart, waarna er muziek op een grammophoonplatenspeler zal worden gedraaid die het 50PLUS gevoel moet weergeven, zoals Money Money Money van Abba, I Want It All And I Want It Now van Queen, en tijdens de wekelijkse Bonte Dinsdagavondtrein zal Jan Nagel (ex-Vara, ex-PvdA, ex-Leefbaar Hilversum, ex-Leefbaar Nederland, ex-Partij voor Rechtvaardigheid, ex-Daadkracht en Vooruitgang) tracks draaien van zijn favoriete album, Frank Zappa’s We’re Only In It For The Money.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bla
Bla
03/01/2017 - 13:14 13:14

wellicht iets offtopic, wat niet wegneemt dat je gewoon gelijk hebt..
dat van die levensverwachting, waar ook de omstreden pensioen leeftijd op gebaseerd is, daarvan denk ik dat dat nog wel eens tegen kan vallen.. zo beginnen nu pas de gevolgen zichtbaar te worden van bijvoorbeeld werken in de chemische industrie (Dupont is een goed voorbeeld) en is het alleen in mijn omgeving dat er steeds meer mensen omvallen door diverse kankersoorten?

kan er iemand iets met statistieken doen waarin dit is meegenomen?

verder hoort een politieke partij geen eigen zender te hebben, maar dat staat hier weer los van..

Bismarck
Antwoord aan  Bla
04/01/2017 - 05:27 05:27

Dat steeds meer mensen omvallen aan kankersoorten (en hart- en vaatziektes) is een typisch teken van een hogere levensverwachting; omdat deze ziektes er nogal lang over doen om zich te ontwikkelen, ging men vroeger namelijk al eerder dood aan infectieziektes (in 1918 bv 60.000 veelal jonge Nederlanders aan de griep), ongelukken, of was men eerder “versleten”. En tegenover die enkeling die in de chemische industrie werkt, staan veel grotere groepen mensen die niet meer in de steenkolenmijnen, leerlooierijen en andere zeer ongezonde en inmiddels dode industrietakken werken.

Het CBS kan trouwens prima iets met statistieken doen waarin dat allemaal is meegenomen. Daaruit volgt nog steeds een stijging van de levensverwachting.

Hark
Hark
03/01/2017 - 14:27 14:27

Eigenaardig dat een politieke partij een zender mag beginnen. Dat maakt indoctrinatie van een niet zo ruimdenkende achterban wel heel erg makkelijk. Ik moet er niet aan denken dat de PVV dit ook gaat doen. PVV TeeVee, 100% gegarandeerd Marokkanenvrij. Of zoiets.

Weirdoinventor
Antwoord aan  Hark
03/01/2017 - 15:09 15:09

Dat heet Geenstijl toch? O nee, -edet- is een zender (/blog/Telegraaf catern) die meerdere partijen begonnen is.

Bla
Bla
Antwoord aan  Weirdoinventor
03/01/2017 - 16:28 16:28

Eerst de indoctrinatie en daarna je volgers laten stemmen op je.. Goed bedrijfsplan toch?

Jokkebrok
03/01/2017 - 18:50 18:50