More

  RECENTE POSTS

  Luuk Ikink: Ik wil nieuws zijn omdat ik patat kocht!

  Vreselijk nieuws, nu al in 2017. Er zijn nog geen celebrities dood, maar Luuk Ikink, die kennelijk van de televee is (wij kenden hem vooralsnog niet), mag leeglopen bij de Mediacourant. Had zijn kat kanker? Werd zijn oma door haar eigen pis heengesleept door Schippers of Van Rijn? Nee. Erger! Ikink (die wij dus ook niet kennen) bestelde iets via Thuisbezorgd.nl (waar wij fan van zijn, onthoud dat Thuisbezorgd.nl) bij een restaurant dat dicht bleek te zijn. En dàt is natuurlijk nu al het nieuws van het jaar. Wij belden Ikink niet (omdat we niet weten wie het is) voor het volgende vraaggesprek.

  Hoi Ikink, alles wel? Beste wensen nog.

  Beste wensen? Wat denk je wel? Ik moest godverdomme gewoon patat halen!

  Ik deed gewoon een nieuwjaarsgroe..

  Nee, lul. Ik bestel iets, en als dat dan niet komt, bel ik alle media. Want ik heb Bekende Nederlander hè, dus mij naai je niet!

  Meneer Ikink, ik wilde sle…

  Klootzakken zijn het. Allemaal. Achteraf vind ik die tsunami die daar de boel verneukte prima. Die grote golf, weet je wel.. Een beetje je restaurant sluiten als ik bestel. Aziatische klootzakken. Ze verdienen niet beter. En dat Thuisbezorgd ze steunt, walgelijk! Een muur om Thuisbezorgd en alle Thuisbezorgd het land uit!

  Maar ik wil alleen maar vrage…

  Ben jij ook zo’n Thai? Of van Thuisbezorgd? Want dan bel ik weer de media.. Ik ben van RTL Boulevard hè. Ik lul je kapot op kwaliteits-tv en ik bel dus alle media. Mijn curry is er nog steeds niet. Fucker. Jouw schuld, spleetoog.

  Ik nam dus contact op om juist hierover wat te vra..

  Nee. Oprotten. Ik ben van de RTL. En als ik jou bel dan regel je mijn eten. Waar is de VOC-mentaliteit? Nou? Klootzakken. Allemaal. En nu moet ik weg, want ik moet eten bestellen en camera’s ophangen in parkeergarages. Want ik ben van de RTL, dus Albert Verlinde is mijn held. Die eet ook geen curry meer na dit akkefietje. De enige Curry die ik ken en die wel terugbelt is Adam. En vertel je lezers maar dat ik het belangrijkste nieuws ben van het jaar. Nu al. Mediacourant is het met me eens.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  02/01/2017 - 19:03 19:03

  “Thuisbezorgd-horror” lijkt me nu al woord van het jaar

  Monade
  02/01/2017 - 19:12 19:12

  De enige Curry die ik ken en die wel terugbelt is Adam.

  Dus wilde een Curry maar moest het doen met een patatje Paaij?

  /ObClaudia de Breij’s snackbarboer

  Bismarck
  03/01/2017 - 12:46 12:46

  Er zijn al massa’s celebrities dood in 2017!

  Bismarck
  04/01/2017 - 05:34 05:34

  Noodgedwongen moest Ikink zowel zijn snacks als het Thaise eten verorberen. Ook moest hij beide bestelling betalen. Dat leverde een schadepost van 35 euro op. Toch was het wel lekker. “Uiteindelijk neem je dit ook bij een lopend buffet natuurlijk.”
  Nieuws om van te smullen!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN