“The man in black fled across the desert, and the Gunslinger followed”. Met deze woorden begint the Gunslinger uit de Darktower serie, het Magnum Opus van Stephen King. Wij hebbben deze boeken al meerdere mallen verslonden en ook alle eraan gelinkte King novelles tot mij genomen. Groot was onze vreugde toen bleek dat een door King goedgekeurd script de rondte deed om deze te verfilmen.

Vervolgens verdween dat heel erg lang in de beruchte Development Hell en het heeft er een tijd op geleken dat het script daar nooit meer uit zou komen. Toen verschenen er opeens voorzichtige berichten dat Idris Elba als The Gunslinger Roland Deschain  zou zijn gecast. Uiteindelijk bereikte ons vandaag het volgende heugelijke bericht: Het gaat er dus toch heus echt waar van komen! Vooralsnog staat de film op de planning voor februari 2017 en misschien is het uiteindelijk ook maar goed dat het zo’n tijd heeft geduurd. Matthew McConaughey is gecast als The Man In Black. Wij zijn vast aan het kamperen voor de dichtstbijzijnde bioscoop. Om u en ons een beetje lekker te maken is hier vast een fantrailer!

Wij houden hier erg van lezen, boeken en films. Ons volgen en mee tetteren kan op Twitter! Snedige teksten over hoe cool u zelf wel niet bent kunt u kwijt op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties