More

  RECENTE POSTS

  Oeps, sorry, ik heb je per ongeluk verkracht

  “Afgelopen dinsdagavond, na een late Rete-redactievergadering over het al dan niet potsen van Penis Dance, reed ik huiswaarts in mijn gemotoriseerde extensie van mijn penis. Ineens voelde ik nog meer dan anders, de behoefte om eens ontzettend van me af te gaan zeiken.”

  “Als een gek reed ik dus naar de dichtstbijzijnde middelbare school. Daar bij het toilet aangekomen, ontmoette ik een zweverige aandachtshoer jongeman, die me in zijn toilet uitnodigde om te praten over het soms nogal uitblijven van niveau in de potsen op Retecool. Op het moment dat ik het toilethokje binnen probeerde te gaan, gleed ik uit op de natte vloer. Terwijl ik viel, probeerde ik me vast te klampen. En zodoende trok ik per ongeluk de broek van de reet van de zweverige jongeman. Op datzelfde moment vielen ineens, geheel onopzettelijk en vanzelf, mijn kleren van mijn lijf. De broekloze jongeman kwam er ondertussen achter dat hij een contactlens was verloren en bukte om deze te zoeken. Terwijl hij in voorovergebogen houding aan het zoeken was, maakte hij ineens een beweging naar achteren, waardoor helaas per abuis, een bepaald, aan mij toebehorend lichaamsdeel, zijn lichaam penetreerde. Dit gebeurde vervolgens bij vergissing nóg veertien keer. Waardoor ik begrijp dat er misschien een klein misverstandje ontstaan kan zijn.”
  Tja, soms haalt de werkelijkheid de humor in, wordt de Speld realiteit en imiteert het leven de kunst.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  17/12/2015 - 14:37 14:37

  Wat een ongelofelijk naive domme doos ben je dan. Waarom zou een vieze ouwe miljonair een 18 jarig gleufje nou uitnodigen aan zijn peperdure tafeltje? Om een boom op te zetten over business of politiek, of misschien om haar eens flink door te kunnen palen?
  Waarschijnlijk leek al die bling haar in de club allemaal nog reuze spannend, maar toen die beer op haar lag te hijgen was het niet meer zo leuk en voelde ze zich genomen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Chubbychaser
  21/12/2015 - 11:17 11:17

  Zo dom is ze misschien niet. Voor een paar kilo-dollars is ze wellicht wel genegen haar aanklacht in te trekken.
  Ik vind die Saoedi met z’n warrige ongeloofwaardige verhaal een stuk dommer.

  Bismarck
  18/12/2015 - 14:12 14:12

  Het kan natuurlijk zijn dat dat de rechter heel zeker van schuld wil zijn, want in Saudi-Arabië is de straf voor zowel verkrachting als seks buiten het huwelijk nogal definitief/irreversibel.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN