More

  RECENTE POSTS

  Tinder bewijst: Vrouwen hebben geen gevoel voor humor.

  ‘Kalende veertiger met ziekelijke neiging zich te verkleden als Travis Bickle, Freddie Mercury of Franse boer, liefhebber van vissen, sportauto’s en spiegelbrillen, zoekt vrouw zonder gevoel voor humor, maar met voorliefde voor zwemmen met dolfijnen en obscure Afrikaanse dans, voor betekenisloze one-night stands teneinde mijn door een recente scheiding beschadigde ego weer wat op te krikken. 1.85/72kg, dus gevalletje Griekse halfgod, dat begrijp je.’ Met zo’n omschrijving, vergezeld van een paar heel toepasselijke foto’s van ondergetekende, zou je toch denken dat elke vrouw bij het lezen hiervan van d’r stoel afglibbert nadat ze met trillende vingers naar rechts heeft geswiped, maar nee, ik heb welgeteld één match. Eén. En da’s nota bene een dame die me IRL kent, dus eigenlijk telt dat niet.

  En dan durft ‘dating expert‘ (vroeger noemden we dat gewoon ‘slet’) te beweren dat mannen oppervlakkig zijn. Omdat er drie keer meer naar rechts gefapped geswiped wordt op een foto die de indruk geeft dat mevrouw Quinn als kind in een ketel met make-up is gevallen, ten opzichte van een foto waarop mevrouw geen make-up draagt. En het woordje ‘yoga’ in de beschrijving heeft staan, waarvan de gemiddelde man al meteen de naar-links-swipe-tering krijgt, dus in hoeverre het uiterlijk met de beslissing heeft te maken, is discutabel. Gelukkig voor ons Franse boeren bestaat er altijd nog de mogelijkheid om Tinder te hacken, anders kom ik nooit meer aan de bak.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  02/12/2014 - 16:52 16:52

  Zolang het vleesteam maar niet ter sprake komt. O, te laat.

  fishbowl
  02/12/2014 - 17:03 17:03

  Op die rechter ga je liggen en naast de linker word je de volgende ochtend wakker.

  Bismarck
  02/12/2014 - 17:21 17:21

  “Tinder bewijst: Vrouwen hebben geen gevoel voor humor.”
  ” zoekt vrouw zonder gevoel voor humor”
  “ik heb welgeteld één match”

  Huh???

  “En het woordje ‘yoga’ in de beschrijving heeft staan, waarvan de gemiddelde man al meteen de naar-links-swipe-tering krijgt”
  Yoga betekent toch dat je haar in elk standje kan vouwen? Ik dacht nou net dat dat populair is (en meen uit de tekst te begrijpen dat vaak naar rechts “swipen” populair betekent).

  Ik ken Tinder nog niet, maar ik snap er nu al niets meer van!

  Møhammed Said al Sahaf
  02/12/2014 - 20:01 20:01

  Gewoon even voor een Ferrari poseren bij het nemen van je foto. Problem solved, match fixed.

  teringbibber
  Lid
  02/12/2014 - 20:45 20:45

  Mag ik zeggen dat ik de foto van het meisje links leuker vind dan het meisje rechts? Ja dat mag ik.

  Illuminatus Magnus
  02/12/2014 - 21:02 21:02

  Zo’n muts ontdekt op een site voor oppervlakkige beoordelingen dat de beoordelingen oppervlakkig zijn? Ooooeeeewww. Voor de hersens hoef je haar niet te nemen (/badoem-tssssj). Aan de andere kant: dumm fickt besser.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN