More

  RECENTE POSTS

  14 dingen die je niet met duct tape moet doen

  Duct tape is het briljantste product dat er bestaat, iedereen weet dat. Amiright? Je kunt 1400 toepassingen verzinnen voor deze plakkende eindbaas, waarvan er intussen al een aantal zijn genoemd en gedemonstreerd. Toch kun je ook dingen verzinnen die je juist NIET met duct tape moet doen. Het is weer tijd voor een lijstje.

  Hier 14 dingen die je vooral niet moet doen met duct tape. (Of wèl doen en weten dat het géén succes zal worden, natuurlijk.)

  1 Als bijl gebruiken

  Houthakken, dat doen alleen echte mannen. Met geruite overhemden aan. Een rol duct tape kan je hier totaal niet bij helpen, want als je er een bijl van maakt, ga je geen enkel houtje kapot krijgen.

  2 Als huisdier gebruiken

  De aaibaarheidsfactor van een rol duct tape is bijzonder laag. Op een schaal van nul tot kat, komt duct tape ergens tussen een pet rock en een kruimeldief te staan.

  3 Als zonnebril gebruiken

  Je ogen beschermen tegen de zon kán in principe met duct tape, maar dat kan dan maar één keertje, omdat je daarna bij het verwijderen geen oogleden meer overhoudt. Oh, en je ziet geen moer.

  4 Als condoom gebruiken

  Duct tape kan je tegen een heleboel dingen beschermen, maar als anticonceptiemiddel is het verre van geschikt. Het idee van duct tape op je vleeskroket plakken voordat je hete liefde bedrijft lijkt mij dan ook geen strak plan.

  5 Als cakevorm gebruiken

  Om een lekkere cake te bakken, al dan niet met wiet erin, heb je iets nodig om het beslag in te doen. Duct tape laat zich misschien nog wel tot een puik bakje plakken, maar in de oven zal er niet veel van over blijven, wegens hitte.

  6 Als bandana gebruiken

  Een bandana gebruik je om je kop te beschermen tegen nare dingen als hete zonnestralen of om je zweet mee op te vangen als je aan het varen of sporten bent. Of zo. Weet ik veel. Een bandana van duct tape zal er uiteraard wel retecool uitzien, maar vermoedelijk laat hij niet veel van je hoofdhuid over als je hem weer wilt verwijderen.

  7 Als thee-ei gebruiken

  Wie wel eens een kop thee drinkt van verse thee, weet dat je die thee dan eerst ergens in moet stoppen. Denk aan een thee-ei. Heet water, thee en duct tape leveren geen lekkere thee op. De lijmlaag zal zich gaan mengen met je thee en dat moet je niet willen.

  8 Als vloeitje gebruiken

  Een peuk draaien met duct tape als vloei is voornamelijk zonde van je shag. Duct tape heeft de gekke gewoonte om nogal te plakken. Wist je dat? Wanneer je zo’n constructie in de hens zet, zal er dan niet echt een fijne hijs van te nemen zijn. In het slechtste geval inhaleer je pure shag.

  9 Als wc-papier gebruiken

  Het zit weliswaar op een rol, maar daarmee zijn de overeenkomsten met wc-papier ook wel geëindigd. Tussen je poezelige billetjes doorhalen kan resulteren in een ongewenste harsbeurt.

  10 Als notitieblok gebruiken

  Met een marker kom je nog wel een eind, maar als je je notitie dan mee wilt nemen, naar de supermarkt bijvoorbeeld, krijg je hem niet meer uit je broekzak.

  11 Als deken gebruiken

  Bij een eenzijdige deken, ga je niet enorm blij zijn wanneer je eronder ligt. Vaarwel lichaamshaar. Als je er een tweezijdige deken van maakt, is het comfort naar alle waarschijnlijkheid ver te zoeken.

  12 Als vleesvervanger gebruiken

  Ondanks de verwoede pogingen van Unox om een eetbare toepassing voor duct tape te vinden, is dit niet gelukt. Dat konden we lezen in de Vretecool-editie van collega Der Webmeister eerder vandaag.

  13 Als vogelhuisje gebruiken

  Van de buitenkant zal een vogelhuisje gemaakt van duct tape er uiteraard reteheersend uitzien, maar zodra dat koolmeesje naar binnen gaat om te inspecteren of ie z’n eitjes erin wil leggen, komt ie ook niet meer naar buiten. Wel jammer.

  14 Als feestslinger gebruiken

  Met duct tape als slinger tijdens een feessie, loop je het risico dat je vrienden en familie bij de eerste ‘Hoera‘ verstrikt raken. Dat geeft ‘gasten die blijven plakken’ een nieuwe dimensie. Wanneer je je éénjarig RC-bileum aan het vieren bent met je 300e post, kan het gezellig zijn om een rolletje op tafel te leggen. Waarom niet?

  Heb je zelf nog geniale toepassingen waarvoor je duct tape níet moet gebruiken, plemp ze gerust in de comments. Fijne vakantie!

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  28/07/2017 - 17:08 17:08

  THIS SUPER! THIS IS AWSOME! THIS..IS..TERRAAAAAAAAAAH
  comment image
  Gefeliciteerd!

  ThE_ED
  Beheerder
  29/07/2017 - 12:26 12:26

  “Houthakken, dat doen alleen echte mannen. Met geruite overhemden aan. Een rol duct tape kan je hier totaal niet bij helpen”.

  Eigenlijk was dit een topic op zich geweest.

  Mike de M
  Mike de M
  Lid
  29/07/2017 - 17:06 17:06

  15: een domme kutpost erover schrijven. Jezus wat slecht dit.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN