Duct tape is de shit. Dat hebben we inmiddels al een paar keer duidelijk aangetoond. Je kunt hier en hier lezen waaróm duct tape zo vreselijk heerst (en daar ook een mooie meid in een duct tape-bikini zien). Vandaag gaan we er iets anders mee doen. Omdat de wereld totaal naar de klote gaat door allerlei lelijke dictators, is het tijd voor wat zwarte magie. We gaan een voodoopoppetje maken. Van duct tape. In anderhalve minuut! FILMPJE!

Ehrmagehrd, zélf een voodoopoppetje maken in anderhalve minuut? Dat heerst toch de pan uit, zeg nou zelf. En het mooie is: elke linkshandige doe-het-zelver kan het gewoon, want het is retesimpel. Jullie eigen handige Terra Incognito heeft een instructiefilmpje gemaakt, zodat je precies kunt zien wat je moet doen. Kijk hem vooral even af… Jouw dictator naar keuze zal niet weten wat hem overkomt!

Benodigdheden

  • duct tape
  • vuilniszak-ijzerdraadjes (ja, die strook witte dingen die altijd als eerste die vuilniszak in gaat)
  • schaar
  • martelwerktuigen (een mes, bijvoorbeeld)

Voorbereiding

Trek twee van die ijzertjes tegelijk los en doe dat vervolgens nog een keer. Knip die strookjes allebei door de helft en mieter één zo’n stukje weg. Of gebruik het ergens voor, dat moet je zelf weten. Je hebt nu dus drie strookjes van twee vuilniszak-ijzerdraadjes. Knip een stukje duct tape af dat ongeveer even lang is als zo’n strookje en knip de duct tape in de lengte door, zodat je vier strookjes duct tape hebt. Het is handig om die eventjes aan de rand van de tafel (of waar je dan ook maar bent) te plakken, zodat je er zometeen goed bij kunt als je aan je voodoopoppetje begint. Kijk nu het filmpje en lees daarna de rest van deze post.

Klaar?

Is je voodoopoppetje klaar? Helemaal af, met armpjes, beentjes en een hoofd? Dan kan de voodoo beginnen… Stel je nu voor dat jouw voodoopoppetje een nare en lelijke dictator/dictatürk is. Je mag zelf weten welke dictator jij de meest wereldverpestende, alleenheersende, eigenpijpende etterbuil op de aarde vindt en wie jij dus de meeste pijn toewenst. Pak je martelwerktuigen en leef je helemaal uit! Er hoeft niets van je dictatortje over te blijven… Veel plezier!

Plemp je ervaringen en/of foto’s betreffende het door jou aangerichte gruwelijke duct tape voodooslagveld gerust in de comments.

(Ja, dit was mijn 200e post. Kun je al een traditie ontdekken?)

3

Reaguur dan!

avatar
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Walker SnarlingBismarckRobM19 Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
RobM19
RobM19

Nice, nu lekker steken.

Bismarck
Bismarck

Tjee zeg, wat een kinderachtig filmpje zeg… En dat terwijl ik al de hele avond last heb van steken in mijn buik.

Walker Snarling
Walker Snarling

Groetjes,

Walker