More

  RECENTE POSTS

  ♫ STLAK STLAK IN M’N WELKPAK PAK, KIJK EENS HOE IK HAK HAK ♫

  Kim Jung-Un houdt wel van een beetje doorpakken. Ben je vervelend? Dan gaat zonder pardon je kop er af. Niet moeilijk doen met een slepend proces, gewoon hakseflats een stuk vlijmscherp metaal door je hals.

  Dat doorpakken verwacht hij niet alleen van zichzelf, ook zijn onderdanen moeten de vaart er in houden. En om er voor te zorgen dat die vaart er ook lekker in blijft zitten bij de nodige bouwprojecten in het allerbeste Korea (North Korea is Best Korea!), is hij met een briljant (we hadden niet anders verwacht van de echte Glorieuze Leider) idee gekomen: bouwvakkers, die aan een aantal grote constructiewerken in de hoofdstad Pyongyang werken, krijgen crystal meth toegediend om zo zonder problemen 12 uur per dag aan wolkenkrabbers en appartementencomplexen te kunnen blijven bouwen:

  Project managers in the city’s capital of Pyongyang are said to be under so much pressure to finish the job on time that they have resorted to openly providing builders with the drug

  Die crystal meth wordt overigens al sinds de jaren 70 door Noord-Koreaanse staatsbedrijven zelf geproduceerd en nationaal en internationaal verkocht om de staatskas een beetje te spekken.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  12/08/2016 - 11:31 11:31

  +1 voor Noord-Korea in verband met legalisatie!
  .
  .
  .
  .
  .
  -heel veel voor de vele mindere kantjes van dat land.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN