Ho! Move over zuur brood, dit is pas echt kut. Maar echt. Bier: Yes please, maar we gokken zo maar dat het nieuwste bierinitiatief het niet tot onze OMGWTFBBQ gaat schoppen. Want er is een nieuwe speler op de markt en die wil dus kutbier gaan maken. Net als het voorgenoemde zure brood wordt dit gegist met vaginaal gist.

Moeten ze het qua financieel geld nog wel even rond kunnen boksen, maar ondertussen zitten wij in de bunker met een brandende (/seth) vraag:

HOE DAN?!

Waar halen ze dat allemaal vandaan? Komen er een soort legbatterijen waar het vaginagist van vrouwen gemolken wordt? Of wordt er gecrowdsourced? 7,5 gulden voor een flesje vaginaal gist en dat het dan rendabel wordt qua economische investering om een flinke gistinfectie in de nederregionen te ontwikkelen? Vragen, vragen, vragen. We zijn niet geheel en al zeker dat we de antwoorden wel willen weten.

Meer is het kut? Dat kan. Maar of je het wil is een tweede… Plop roepen omdat je al uren aan de vrijmibo zit kan op Twitter, Facebook is daarvoor te braaf en daar mag je gewoon onze pagina liken.

Reaguur dan!

2 reaguursels op "Van dit bier gaat je zin in VrijMiBo schimmelen"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Broeder Bolognese

Zure slootwater dus. Nou ja, het is in elk geval betaalbaarder dan Auraspray van Maria’s doos.

Wokboy

Guldens? Lekker ingeweekt dus ondertussen, dat zal de smaak ten goede komen.