More

  RECENTE POSTS

  Zo veel intens geluk voelde u nog nooit

  “Vandaag mocht ik voorzichtig door mijn oogharen kijken hoe de hemel er uitziet. Ik ben diep geroerd door de schoonheid & de geborgenheid van deze adembenemende locatie.” Neen lieve mensen, niet het begin van weer zo’n ontroerend verhaal van Arnon Grunberg maar de tekst bij een stapel stenen op Funda. “Na ruim 3 uur verlaat ik het mooie landhuis. Ongemerkt loop ik steeds langzamer de oprijlaan af.…. In de hoop zo lang mogelijk te mogen genieten van al dit moois. Dit is met recht de hemel op aarde. Zo voelt intens geluk!” Begrijp me niet verkeerd, een prachtig optrekje, maar de makelaar die dit stuk proza uit zijn pen weet te vlekken is of knettergek of heeft flink van de mdma lopen snoepen alvorens een bezoekje te brengen aan de verkopende partij. Mocht u onverhoopt toch 4 miljoen te besteden hebben of deze schrijvelarij zelf tot u willen nemen, klikt u dan vooral hier.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  05/08/2015 - 15:01 15:01

  Mijn buurman zit aan alle kanten (behalve boven en onder) ingesloten in de mais, die heeft gewoon één grote groene muur om de tent.
  In makelaarstaal; Prachtig aan alle kanten door weelderig groen omgeven pand.

  Hangmat
  Lid
  05/08/2015 - 15:32 15:32

  Dat geluk duurt hoogstens een half uur denk ik. Dan besef je dat je naast Rotterdam Airport bent gaan wonen.. wel een makkelijke locatie voor als je op vakantie wilt en snel het vliegtuig moet halen, maar voor dat zelfde geld koop je ook 400 dorpen in Spanje.. Wel +1 voor de vermakelijke literaire ambities van de makelaar trouwens

  Illuminatus Magnus
  05/08/2015 - 16:05 16:05

  Dat is andere koek dan “de keuken is een aanwinst voor mensen met een visie” of “direct na het openen van de voordeur zult u geïnspireerd worden door de mogelijkheden die dit pand biedt”.

  Incator
  Incator
  05/08/2015 - 16:58 16:58

  Met [s]slavenhuis[/s] ‘een fraai verblijf voor een au pair’

  Maar het werkt. Anders hadden we het er hier niet over toch?

  PS, nu we het er toch over hebben, biedt die secretescape.nogiets eigenlijk al combodeals aan met secondlove?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN