More

  RECENTE POSTS

  Zetelrovende Liane de Haan (ex-Pvda/D66/50Plus) spuugt op het recht

  Ophef in de Middellandse Zee vandaag, want Liane de Haan (zetelrovende ex-Pvda/D66/50Plus) heeft een “informeel” gesprek gehad met de “minister van toerisme” van de zelf-uitgeroepen breakaway “regering” in het bezette noorden van EU-lid Cyprus.

  En dat is een beetje raar. Ze claimt dat het informeel is en niet als parlementslid uit Nederland, maar dat is natuurlijk volstrekte bullshit, als je er zuiver informeel zit poseer je niet voor een foto voor je Twitter met een fucking Turkse vlag erbij. Daarbij, je kunt niet stellen dat je er op persoonlijke titel zit, je bent altijd parlementariër en wat je er ook over claimt, door de illegale bezetters in het noorden wordt dit in welke vorm dan ook uitgelegd als legitimatie van de maar voortdurende bezetting door Turkije van een derde van een EU-lidstaat.

  Er zijn meerdere VN resoluties die oproepen tot sancties en oproepen de facto niet te doen wat Liane de Haan hier doet. #KKTC bestaat niet. Zo noemen ze zichzelf en zo noemt verder alleen Turkije ze (die een miljard euro per jaar overgireert om de boel draaiend te houden).

  Nu hadden we al niet zo’n hoge pet op van Liane, die minder loyaal is aan een partij dan André Hazes Jr dat is naar een vriendin, maar dit slaat echt alles. Tiefstraal een eind op en geef je zetel terug, je bent ongeschikter dan Gonnie van Oudenallen. Jammer dat het nog 3,5 jaar duurt voor deze zetelrover definitief opsodemietert.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  18/08/2021 - 14:42 14:42

  Ik weet niet hoeveel vakantiedagen ze nog heeft, maar ze kan nog even informeel langs bij Assad en Loekasjenko. Ook daar lijkt het toerisme even in een dipje te zitten (hoewel Loekasjenko nu gratis visa schijnt uit te delen).

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Flepz0r
  18/08/2021 - 17:15 17:15

  Tsja, dat is de vraag die ons vannacht uit de slaap zal houden.

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  18/08/2021 - 18:26 18:26

  Mag ze ook even informeel kennismaken met de nieuwe machthebbers in Afghanistan? Daar heeft het toerisme recent ook nogal last van wat haperingen op een vliegveld naar het schijnt.

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Flepz0r
  19/08/2021 - 10:55 10:55

  Vanzelfsprekend. Dat ook.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN