More

  RECENTE POSTS

  Kijkt u mee, dan bent u er bij: Lazy Game Reviews

  Hoewel Clint Basinger een paar jaar jonger is dan de gemiddelde reaguurder staat hij op zijn youtubekanaal ook bekend als the man with the Golden Voice. Met zijn smooth stemgeluid reviewt hij de ergste en het beste van oude games. Het fijnste onderdeel van zijn channel zijn misschien niet eens die reviews, of die stem, maar de ontuitputtelijke reeks aan oddware.

  Want wat een hoop vreemde hardware bestaat er! Terwijl ondergetekende de Zipdrive nog regelmatig heeft gebruikt om op de universiteit bestanden te downloaden en makkelijk mee te nemen, is het moeilijk voor te stellen wie er ooit serieus een geluidskaart op de printerpoort zou willen aansluiten. Maar! Het kan!!1!!LPT2!

  The Need for Speed

  De gamereviews van ‘the LGR’ zijn een bad in heerlijke nostalgie. Gewoon lekker knallen met Duke Nukem, of racen zonder gedoe met Need for Speed. Uiteraard ook met de beste versie uit deze gamereeks: Need for Speed 2 SE. De uitjes naar andere software zijn visueel altijd wat saaier, maar niet minder een zee aan heerlijke nostaligische retroblaf. Bovendien zien we zo bij Lazy Game Reviews wat er nu écht gebeurt als je zou betalen voor WinRar.

  Anders koop je even WinRar

  Flightsim zoals een flightsim hoort te zijn

  5 7 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  16/03/2021 - 13:07 13:07

  Ohhh, zo ziet de doos van NFS II SE er dus uit 🙂

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Toxteth O'Grady
  Monade
  18/03/2021 - 14:53 14:53

  >is het moeilijk voor te stellen wie er ooit serieus een geluidskaart op de printerpoort zou willen aansluiten

  Vanwege de speciale hardware interruptprioriteit in DOS was een printerport semi-quasi realtime, zodat de audio nog redelijk klonk op 286 en 386. Daarnaast hadden een heleboel nét niet compatible pc’s geen compatible ISA-bus of weirde bussen waarvoor helemaal geen betaalbare geluidskaarten verkrijgbaar waren (EISA, MCA, …)

  Dus was je nerd en had je meer tijd en knutseltalent dan zakgeld, soldeerde je een LPT-geluidskaart in elkaar.

  / Toen ik me ging interesseren voor computer audio (het MP3-tijdperk) had ik al Suns en SGI’s, dus deze gifbeker is langs me heen gegaan.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN