More

  RECENTE POSTS

  Beter Jiskefet nieuws krijg je niet dit jaar!

  Begin vorig jaar waren opeens alle video’s van het Jiskefet youtubekanaal verdwenen. Of althans, ze stonden op privé. Er bleven nog vier klassiekers over, de rest leek kwijt. Iets later kwam (naast corona) het nieuws naar buiten dat Amazon de hele kiet online ging klappen.

  Wat alleen nogal lang duurde, want nog steeds staat lang niet alles op Prime. Wel is er een nieuwe serie gemaakt, wel op Prime, Trecx (preview hier) met all-round heersbaas Michiel Romeyn. Maar wij willen Ham and Eggs, zonder afhankelijk te zijn van vage kanalen op Facebook.

  Vandaag lezen we in de Facebookleesmap dat Jiskefet.nl terug is als platform voor al het heersende materiaal en dat je voor een bescheiden bedrag van (HOEVEEL) inderdaad 14 euro (en 99 cent) een jaar lang reclamevrij kunt kijken. Buiten dat reclame het ergste is sinds de holocaust, wil je die heersbazen ook gewoon geld toestoppen voor alle gave dingen die ze hebben gemaakt.

  Dus gireer die 14 euro over en kijken met je kadaver naar De Lullo’s, De Dierenwinkel, Multilul en de hopelijk snel uitgebreide Losse Selectie!

   

  5 7 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN