More

  RECENTE POSTS

  Word Nooit Volwassen 4: The Wall Of Fire

  OMGWTFBBQ-en naar een hoger level tillen! Wij van de Retecools houden daar van. En de makers van onderstaande documentaire Wall Of Fire gelukkig ook. Het idee is om een enorme vuurmuur van olievaten te bouwen, daar hout in laten fikken en er vervolgens een paar varkens voor hangen om die, na goed gaar gebraden te zijn, met z’n allen op te peuzelen. Puik plan lijkt ons. MAAR WAAROM MOET DAT DAT ALLEMAAL ZO HIPSTERKUTTIG/APPLE-FANBOY/KIJK MIJ MET M’N BAARD EN HIPPE HOSMOBRIL GEFILMD WORDEN? NOU NOU? Dat dus. Nu ja, voor het bouwen van het ding zul je naar 2.30 minuut moeten scrollen en de echte Wall of Fire in werking is vanaf een minuut of zes te zien.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  fishbowl
  15/10/2014 - 11:57 11:57

  Leuk allemaal, maar ze praten erover alsof ze de maanlanding aan het voorbereiden zijn. Het is een fucking stapel met vaten.

  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  15/10/2014 - 12:48 12:48

  Dit mist elke vorm van “mancave’ism”, er is geen ‘Hunga! Hunga!’-gevoel, er is geen “never grow up” en om het allemaal nog erger te maken mislukt het eigenlijk ook nog eens hopeloos. Met hun nerdy whiteboards en “chief mechanical engineers”. Flikker op.

  “Never grow up” is met een paar man in de tuin zitten, naar dat ouwe tuinhuis loeren en zeggen: “Hey, als we dat nou eens in de fik steken en er een varken boven hangen?” – en dat dan gewoon doen. Niet zo oeverloos over lullen. Elke hosmo die met zo’n bril de tuin betreedt, moet je gewoon onder hard hoongelach de stad uitjagen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN