More

  RECENTE POSTS

  Wollt Ihr Den Totalen Privacyfuck?

  Pinkroccade schijt op uw privacy. En niet een klein beetje, nee Pinkroccade schijt heel erg hard op uw privacy en daar doen ze helemaal niet moeilijl over. Ze leggen zelfs in een heel lief jijbuisfilmpje, met le leuke geanimeerde figuurtjes hoe hard ze op uw privacy schijten. Want volgens Pinkroccade zorgt heel hard schijten op uw privacy dat de gemeente waarin u woont een stuk beter wordt. Door hard op uw privacy te schijten. Dat is ook eigenlijk niet zo heel gek, want Pinkroccade, dat dus heel hard op uw privacy schijt, is eigenlijk een verkapt overheidsorgaan. Ook al zijn ze jaren geleden al geprivatiseerd. En zoals u en ik weten schijt de overheid ook heel erg hard op uw privacy. Pinkroccade, voor als er op uw privacy gescheten moet worden [tm] * gaat Nokia 2110 kopen *

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  RoHS
  RoHS
  03/10/2014 - 14:47 14:47

  Dit is precies hoe het niet gaat werken.

  Incator
  Incator
  03/10/2014 - 15:09 15:09

  Go USSR!!

  valve
  valve
  03/10/2014 - 15:15 15:15

  Beste inwoner,

  Uw fiets was al geruime tijd niet onderhouden. Dat lijkt ons de reden voor het krijgen van een lekke band.

  Daarnaast haalde u het in uw hoofd om door een onveilige buurt te fietsen. In de avond. Terwijl u gewoon een omweg had kunnen nemen (we hebben het even gecheckt voor u, die omweg had u slechts 2 minuten extra fietstijd gekost).

  Omdat wij van mening zijn dat het Uw Eigen Stomme Schuld is geweest dat de politie in actie heeft moeten komen sturen wij u bij deze een factuur à € 1750,- (zie uw Google Glass voor een uitgebreide specificatie).

  En oh ja, we hebben even op uw bankrekening gekeken en het lijkt erop dat u dit bedrag niet binnen de betalingstermijn kunt voldoen. De politie is op weg naar uw locatie om u alvast in gijzeling te nemen. En doe geen moeite: er is geen ontkomen aan.

  HTH, HAND.

  De Gemeente.

  RoHS
  RoHS
  03/10/2014 - 15:32 15:32

  In plaats je met al je dure gadget’s op de fiets door een ciminele buurt te begeven, had je ook een auto kunnen kopen (koop toch een auto!) die je lekker op slot had kunnen doen. Bovendien heb je dan geen geld meer voor al die dure “smart”muk, dus niets om te stelen, ook je privacy niet. win win.

  Witte Penis In Zwarte Vagina op BusAnus
  Witte Penis In Zwarte Vagina op BusAnus
  Gast
  03/10/2014 - 17:20 17:20

  ALs ik de poen heb koop ik straks een bot die mijn openbare en digitale leven gaat over nemen en zodramijn wijf chronisch begint te zeiken, mag ie daar ook aan de slag. Ik knijp ertussen uit en ga lekker wat anders doen. Maar waar? Waar ben je nog vrij? MOet ik mormoon worden Wat? Help?

  Jokkebrok
  03/10/2014 - 17:33 17:33
  Illuminatus Magnus
  03/10/2014 - 19:02 19:02

  En niet vergeten de gemeente te complimenteren, want wie niet complimenteert, wordt genegeerd.

  +1 gemeente!

  graag gedaan, burger.

  klaagbaas
  klaagbaas
  03/10/2014 - 19:39 19:39

  potje neuken in de bosjes zonder dat de beleidsmedewerker meekijkt is er niet meer bij zo..

  RoHS
  RoHS
  03/10/2014 - 19:40 19:40

  Hoe dan ook een schitterend wereld vreemd idee. Je ziet wat (mogenlijk) foute types op je af komen, dus kijkt ze extra goed aan zodat je google glass ze kan identificeren. Daar maak je natuurlijk vrienden mee, en criminelen krijgen nooit door dat ze op die manier geidentificeerd kunnen worden, dus de kans dat ze van je google glass, middels vuistbewegingen een google contactlens maken is zo goed als uitgesloten.

  Alle stappen in het filmpje worden door onze zeer flexibele en altijd paraat staande overheid doorlopen en er zal een agent naast je staan, voor de gemiddelde crimineel de 10 stappen die hij van je is verwijderd heeft gezet. Wat kan er mis gaan.
  Dank je overheid. Mijn veiligheids gevoel is weer toegenomen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN