Zo  aan het einde van je middag nog even een beukplaat voor je woensdaggevoel, van The Prophet.

Professor Elkabas, The Masochist aka Dov J. Elkabas beukt al sinds 1988 platen in elkaar. Hij was de oprichter van het legendarische Dreamteam waar ondergetekende nog eens een avond op heeft mogen stampen en beuken in een obsure Duitse disco. Deze plaat is echter een stuk melodieuzer dan zijn eerdere werk. De kijkertjesvraag voor de beukplaatluisteraartjes thuis is: “Welke Prophetplaat wil JIJ op je Retecool zien in de woensdag gehaktdag?

Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bismarck
08/09/2016 - 10:26 10:26

Wat is hier nu gehakt aan? Het duurt verdikke ongeveer het halve liedje voor de kapotte bas aanslaat. En echt wat is dat tegenwoordig met die basdeuntjes die klinken alsof de bas speakers zijn opgeblazen. Kan dat niet meer echte bas zijn, zoals vroegah? Echte gehakt Bas (met hoofdletter B) neem je verdorie waar met je nieren, niet met je oren!