More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag – EZG – Rellen in de Hel (Adaro remix)

  EZGdie hadden we toch al eens in de Woensdag Gehaktdag gehad vraagt u zich wellicht af. En dat klopt. Zelfs al met dit specifieke nummer. Maar we verweten Giuliano Parinussa in die pots lijpe mocroflavour te zijn terwijl hij dan wellicht wel lijp maar zeker geen mocro is.

  Hij is de zoon van een Molukse vader en een Italiaanse moeder, groeide op in Vlissingen en zat laatst met Steen en Steff in de RC Late Night Music. Hij komt nog eens ergens zullen we maar zeggen. Nu kunt u zich afvragen, waarom dan wéér Rellen in de Hel, nou die Adaro remix bemt best wel de speakers uit.

  Maar mocht het u niet kunnen bekoren dan onder de Youtube van Rellen in de Hel ook een ander nummer van dezelfde CD Weekendovertreders, namelijk Beveiligingslek als alternatief. Het beuken begint overigens daaro hier.

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN