More

  RECENTE POSTS

  RC LNM – EZG, Steff en Steen – Bloedspetters

  Groot en belangrijk nieuws! Vrijdag werd bekend dat Steen en EZG deze maand nog een gezamelijk album zullen releasen. De insectenliefhebbers titelen het project Butterfly Knife en eerste single Plafonddienst is nu al te beluisteren.

  Het is hoog tijd voor een beetje evenwicht in hiphoppend Nederland want dit jaar begint een beetje genant te worden. Rico & Sticks zijn gestopt, opnieuw en alweer definitief. Vorige maand viel het nieuwe album van Fresku enorm tegen. Snelle (vast een hele lieve jongen) verkocht zijn ziel aan Ewbank en die andere gast. Wat dan weer meeviel was dat Lil Kleine het niet meer aandurft iets uit te brengen. Die gaat liever ruziemaken met een vrouw in een programma van Ali B en reclame maken voor Samsung.

  Het is nu aan de grondleggers van de kadaver- en hooliganrap om het genre weer wat op niveau te brengen. De verwachte thematiek omvat drugsgebruik en geweld toegepast op ambtenaren of collega’s. Jebroer zal een complete messenset in z’n rug kunnen verwachten en ook een oncologische invalshoek op het verwoorden van frustraties wordt niet uitgesloten.

  Kortom, een album voor het hele gezin. Om in de sfeer te komen een samenwerking van de heren van afgelopen mei. De derde topper die je hoort shinen heeft Steff, bekend van Aufmachen en een van de hardste ondergewaardeerde rappers sinds ever.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jack Random
  Jack Random
  11/11/2019 - 10:46 10:46

  Ik begrijp hier werkelijk geen hol van, ik denk dat het iets met rap-muzak te maken heeft. Ik behoor niet tot de doelgroep he, dat is het?

  grotesnor
  Antwoord aan  Jack Random
  11/11/2019 - 21:30 21:30

  Reet moet iets aan zijn verdienmodel doen en wil zo een jongere doelgroep aan zich binden.

  comment image

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  grotesnor
  11/11/2019 - 23:00 23:00

  Ho wacht! Ik heb deze reactie opgeladen via een geplastificeerde foto!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN