More

  RECENTE POSTS

  Woensdag Gehaktdag – Dr. Peacock & Sefa – Symphony of Freedom

  Leuk hè, die sletzomer met allemaal festivals en lekker los en oh nee wacht, we hadden Hugo de Incapabele Baardaap. Wil niet zeggen dat de creatievelingen niet nog steeds goeie shit bouwen, naast optochten ter protest, ook DJ sets onder de noemen Defqon.1 at Home.

  En vandaag in de woensdag gehaktdag de set van Dr. Peacock en Sefa van 1 juli jl. Ze hebben een tobbe gehuurd, daar een vette installatie opgeschroefd en zijn samen met een aantal muzikanten (viool, gitaar, cello, harmonica, zangeres, piano en harp) het water op gegaan om een uur lange set te beuken met voornamelijk eigen werk. Verfrissend vergeleken bij velen die vooral plaatjes van anderen draaien.

  Zowel Sefa als Peacock zijn bekenden op RC, waarbij Dr. Peacock al eens een coronagehaktdagset heeft geleverd, en de combo klinkt prima! Vaker doen!

  Het gaat er lekker hard in terwijl Kapitein Iglo de boot recht houdt en er onophoudelijk drones rond het schip schieten. Prima kijkbare set dus. Hopelijk volgend jaar weer gewoon live op een zompig veld, tenzij we door chronisch mismanagement weer het schip ingaan.

  3.3 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  14.1
  Lid
  01/09/2021 - 14:11 14:11

  Is dat de Stedenmaagd? Godverdomme, wat is dat toch een baggerlelijke kitch. Acute Oogcorona. Gelijk Youtube in de adblocker.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  14.1
  02/09/2021 - 09:43 09:43

  Nee! Stedenmaeght is wit en dwarsgetuigd.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN