More

  RECENTE POSTS

  Wilde Achtervolging Vanochtend Op De A2 Van Een…. Wat?!?!

  “De politie heeft vrijdagmorgen haar handen vol gehad aan een agressieve bestuurder van een 25 kilometerauto.” Ho wacht stop! Laten we dat even visualiseren mensen! Lukt het bij u ook niet? Je kan namelijk zo boos en opgefokt doen als je wilt, maar het blijft natuurlijk een Bejaardenmobiel. Een rollator met een dakje. De 23 jarige man uit Eindhoven, het zal ook eens niet, was na een ruzie bij z’n ouders in Boxtel door het lint gegaan, en vervolgens om half 5 ‘s nachts, in het pikkedonker dus, de A2 op gestoven met deze veredelde zitmaaier, die hij had gestolen. “Toen gealarmeerde agenten de man een stopteken gaven, reageerde hij agressief en reed hij door. De politie reed het wagentje vervolgens klem tegen de vangrail.” Nou nou, dapper hoor. Durf je wel met je dikke plisiewagen tegen een scootmobiel die je met een keer stevig hoesten al op z’n zij geblazen krijgt? Wat gemeen! Echt! Ga je kapot schamen, stomme wout! Dat was dus een wilde achtervolging van -wat zal het zijn geweest- hooguit een meter of 10? Hebben ze nog politieschilpadden ingezet bij deze woeste achtervolging? “Hij bleef in de auto zitten en bedreigde agenten met een ijzeren staaf nadat zij een ruitje hadden ingeslagen.” Nou ja zeg! Waarom sla je dan een ruitje in? Ik zou ook met een ijzeren staaf gaan slaan als ik in een rijdende haarföhn op de A2 door een enorme politie-overmacht zou zijn klemgereden, en ze ook nog compleet onnodig een ruitje inslaan. “Pas nadat de man aan handen en voeten was geboeid, kon hij uit de auto worden gehaald.” Ik weet niet wat u hier uit haalt, maar ik begrijp dat één en wellicht zelfs méér agenten zich toegang hebben verschaft tot de scootmobiel, om na een vermoedelijke worsteling de verdachte geboeid naar buiten te dragen. Weet je wel hoe groot zo’n waterkoker op 4 wielen is? Daar kun je helegaar niet met meer dan 1 persoon tegelijk in want dan scheurt-ie open!! WHARRGARBL!!

  25kmh-Auto

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  9 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  9 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Net jarig geweest
  Net jarig geweest
  Gast
  05/09/2014 - 14:59 14:59

  Er is geen enkele aanwijzing dat het hier om een brommobieltje gaat. Het is zeer waarschijnlijk een normale auto geweest met een 25-KM plaat waarmee zonder rijbewijs max. 25km/u mag worden gereden. Ik verzin ze ook niet, zo is onze krankzinnige wetgeving.

  Mogelijk heeft de doorgedraaide idioot met die 25-KM plaat op de auto op de snelweg gereden, is daar gespot door de pliesie en klemgereden.

  Petrus de Rewa
  Petrus de Rewa
  05/09/2014 - 15:10 15:10

  Ik kan me wel iets voorstellen bij politiehond en man in 25-kilometerwagentje.

  wout
  wout
  05/09/2014 - 15:16 15:16

  Levensgevaarlijk wat die knakker deed. Prima politiewerk dus.

  dM. Onepisch.
  dM. Onepisch.
  Gast
  05/09/2014 - 15:31 15:31

  Misschien was het wel een , die kan ook niet zo snel.
  Of een tank.

  dM. Onepisch.
  dM. Onepisch.
  Gast
  05/09/2014 - 15:31 15:31

  Misschien was het wel een tractor , die kan ook niet zo snel.
  Of een tank.

  Møhammed Said al Sahaf
  05/09/2014 - 16:03 16:03

  “Agressieve bestuurder 25 kilometerauto valt agenten aan”
  “Hij bleef in de auto zitten en bedreigde agenten met een ijzeren staaf ”

  Wie valt hier nou wie aan?

  E.R. Deoz
  05/09/2014 - 22:14 22:14

  Rij je keurig onder de limiet met je 25km/u BMW X5, heeft de politie weer wat te zeiken, ongelooflijk. Wat een kutland, ik ga emigreren! Is dat België eigenlijk nog wat?

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  05/09/2014 - 23:48 23:48

  Nou dat zeg je wel, maar vorig jaar toen ik in Nederland was om Oud en Nieuw te vieren zat ik bijna achter in zo’n stuk Babyboomer in zo’n 45km/h ding!

  Die ging met zijn domme kop op de 4baans weg rijden in het DONKER! En ja ook nog zo’n scootmobiel die er uit zag als een smart. Dus zo’n ding kan behoorlijk gevaarlijk zijn, ja de Babyboomer is ook dood, maar ik hoef er toch niet aan te geloven omdat Henk Sr. met een stijve kop TOCH gratis wil rijden, want Henk en kleinzoon Henk Jr. zijn ook zo lekker Wilderiaans recalcitrant…

  Dus ik kan me voorstellen dat het nogal wat angstig kan zijn als je met een snelheids verschil van 95 kilometer bijna op zo’n ding klapt (25km/h), want ja Brabo Henk Jr. wou ook eventjes rijden?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN