More

  RECENTE POSTS

  Een piepende wekker in je muur. 13 jaar lang. Wacht, wat?

  In de Verenigde Staten van de US is een echtpaar dat al bijna dertien jaar lang iedere dag opnieuw om tien voor zes of tien voor zeven ‘s avonds een wekker hoort piepen. Die zit namelijk in hun muur. Wut?

  Meneer en mevrouw Lynn wilden in 2004 ergens een tv-kabel heen trekken en gebruikten een wekker aan een touw om te kunnen horen of ze op de goede plek zaten. De wekker viel echter achter de muur.

  Wekker

  Die ging inderdaad tien minuten later af, dus dat plan was gelukt. Helaas bleef de wekker vervolgens elke dag afgaan. Iedere dag om tien voor zes of tien voor zeven, afhankelijk van zomer- of wintertijd, begint dat terrording in die muur te piepen. En dat is geen vriendelijk piepje. Het is een piepje dat een beetje zacht begint, maar dan steeds luider, als een kleine Satan die je oren laat bloeden. Het echtpaar Lynn raakte echter gewend aan hun muurwekker en heeft hem laten zitten.

  In de muur

  Ze hebben die wekker in de muur laten zitten SINDS SEPTEMBER 2004! Hij gaat iedere dag af! Hier in de bunker rolden de wtf’s dan ook over de vloer, want waarom doe je daar dan niets aan? Jerry en zijn vrouw dachten dat de batterijen van die wekker op een gegeven moment wel leeg zouden zijn… Niets bleek echter minder waar; tot op de dag van vandaag is de wekker nog aan het piepen. Wij zouden na een paar dagen waarschijnlijk al tot de conclusie komen dat Terrorwekker des Doods ons tot het einde der tijden zou irriteren en we zouden dan al gauw de muur met een wrecking ball gaan slopen. Deze mensen hebben kennelijk gewoon engelengeduld, dat dan weer wel.

  Batterij

  Enorme kudos voor de batterij in dat ding, trouwens. “Zo’n longlasting batterij is de droom van elke huisvrouw.” bromde OGL na het lezen van dit nieuws. “Niet van vrouwen met een baan?” vroeg ik hierop lachend. “Nee, die hebben een toyboy in hun pied à terre bij kantoor. Duh.” verduidelijkte Flepz0r. Dat loskoppelbare opladers veel handiger en beter voor het milieu zijn, doet voor echtpaar Lynn niet ter zake. Die zeggen de relentless wekker pas uit de muur te halen als ze het huis gaan verkopen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  21/06/2017 - 17:20 17:20

  Jovink en de voederbietels, kom er maar in!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN