More

  RECENTE POSTS

  Weer verkeerde ring voor Halina

  Ze is normaal “nogal nuchter als het om prijzen gaat“, maar bij het in ontvangst nemen van de toneelring schoot Halina Reijn (DWDD) toch vol. Zo zijn we op de redactie van Retecool niet racistisch, maar misten we toch de keuze voor CP’86 in de Stemwijzer. Halina (VARA/DWDD) ontving vorige week uit handen van Ariana Schluter wederom niet de ring waar ze écht naar op zoek was.

  De actrice, naast haar optredens bij DWDD ook bekend van een egodocument dat via De Wereld Draait Door werd gepromoot, kan zich ook met de Theo Mann-Bouwmeesterring niet verheugen op het zo gewenste nageslacht. (Ja, uw oerconservatieve redactie denkt zo, ja) Het deed Halina, van Halina, de documentaire (DWDD) vooral zo veel omdat het volgens de actrice “niet om haar ging”. De DWDD-tafeldame, die ooit nog ‘de mooiste vrouw van Nederland’ speelde, tekende aan dat er aan de ring een “een hele geschiedenis” vast zat. (Voor de meelezers: vooral van winnaars die weigerden het sierraad door te geven)

  We kunnen slechts hopen dat Halina ‘zeekoeien’ Reijn binnenkort haar emotionele relaas over de ring kwijt kan bij een willekeurig praatprogramma. Bijvoorbeeld DWDD.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  07/02/2017 - 18:11 18:11
  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  07/02/2017 - 23:41 23:41

  Lekker op de persoon weer! Maar waarom? Je kunt haar irritant vinden, maar kijk dan ook niet van die bagger zoals DWDD.

  Monade
  08/02/2017 - 19:48 19:48

  …wederom niet de ring waar ze écht naar op zoek was.

  Clue me in, naar welke ring is deze acterende krentenbol dan wél op zoek? Een trouwring van een steenrijke, doofblinde multimiljardair? Een goatse? Vertel! Vertel!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN