More

  RECENTE POSTS

  Boerenkool en kroketten: Drake, dat geeft niemand je…

  Drake domineert al een week het nieuws. Blijkbaar betalen mensen veel geld voor een optreden en zegt hij regelmatig af. Het verhaal dat hij gewoon niet zo goed tegen een joint kan, komt als de meest geloofwaardige verklaring over. Maar hey, ziek zijn kan natuurlijk op enorm veel manieren.

  Alleen, eh… boerenkool en kroketten. Had dan mosselen gezegd. Nederlanders liggen regelmatig hun darmen eruit te kotsen wegens slechte schaaldieren. Want deze claim is zo ongeloofwaardig, daar kan echt geen Iraakse minister van informatie tegenop. Niemand heeft ooit voedselvergiftiging gekregen van boerenkool. Dat weten we omdat superfood quinoa-hipsters er smoothies mee maken en het rauw eten omdat ze denken dat dat helemaal hip, tof en gezond is. En ook al is dat een beetje raar is er geen epidemie van boerenkoolvoedselvergiftiging gaande.

  Rapper Drake zal zaterdag in het Amsterdamse bos zijn verontschuldigingen aanbieden aan de teleurgestelde fans na het…

  Geplaatst door Gemeente Amstelveen op donderdag 30 maart 2017

  En dan kroketten! Met boerenkool. Dat geeft echt niemand je. Het lijkt ons al lastig om een restaurant te vinden dat het beide op het menu heeft staan. “Yeah I’ll have a boarinkool and krukket”. Sowieso is het een prima aanwijzing dat je teveel geblowd hebt als je dat bestelt. Maar als dat dan al lukt, en je wordt niet uitgelachen omdat de ober superveel toeristen kent en zelfbeheersing heeft, dan krijg je dus gewoon boerenkool met worst, he? Nee, zelfs geen rookworstkroket, nee. Gewoon: niet.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Terra Incognito
  Lid
  30/03/2017 - 17:04 17:04

  Ja, maar… het was écht niet zijn schuld! Hij was doodziek geworden van de boerenkool met kroketten. Hij had ook nog wat dropjes en een stroopwafel gegeten. Allemaal de schuld van dat giftige Nederlandse eten, hij kon er écht niks aan doen dat hij te ziek was om op te treden…

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  30/03/2017 - 20:13 20:13

  Speciaal voor zijn fans geeft Drake nog een extra fluitconcert in de Ziggo-Dome. Zonder er zelf bij te zijn overigens, wat dan wel weer heel knap is.

  Weirdoinventor
  Lid
  30/03/2017 - 22:33 22:33

  boerenkool en kroketten, dat lijkt me toch een vrij duidelijke codenaam voor inderdaad iets met groene blaadjes dat in een cilinder gestampt wordt en vervolgens eens goed verhit.

  Ik denk dat hij op het besluit van de eerste kamer over de nieuwe wet wacht voor hij het toe durft te geven.

  De vorige keer dat hij hier was voor die bar mitswa (Ik weet niet meer waarom, maar ik heb op den duur het jeugdjournaal zitten kijken, en daar ging het dus over een hele coole jongen die Drake op zijn feestje had, bedankt voor het bevestigen van de vooroordelen over Joden jeugdjournaal.) ging het nog goed, maar kennelijk heeft hij sinds dien toch de smaak te pakken gekregen.

  Vax
  Vax
  Lid
  31/03/2017 - 21:18 21:18

  Zaterdag be like…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN