More

  RECENTE POSTS

  We Organiseerden Een Crowdfund En Je Raadt Nooit Wat Er Gebeurde!

  Godnondeju! Het is een grove schande. We mochten ons wegens het Retehitteplan in de Bunker vandaag helemaal niet druk maken, en nou dit! Dit, dames en heren, dit is wat er mis is met de maatschappij in Nederland. We hebben niets meer voor een ander over. Niet voor Gyros 555. Niet voor de arme vluchtelingen uit Afrika die in Griekenland en Italië een beetje te zitten leggen creperen van onze belastingcenten. Niet voor die arme bankiers die er toch ook niets aan kunnen doen dat het systeem waar ze verantwoordelijk voor zijn zo eens in de zoveel jaar een Blue Screen of Death geeft. En al helemaal niet voor de Zus van Helma Neppérus! Het is een schande! Zetten wij hier van de Retecools een crowdfund op zodat dat arme mens ook eens een keertje een Bitter Lemon kan drinken in plaats van de door Dierenpoes verplicht gestelde biologische glutenvrije karnemelk van uitloopkoeien geserveerd met een portie verse komkommers, doneert er niemand. We hebben nog wel een paar van haar collega’s op deze broodnodige humanitaire actie gewezen, maar ook de kamerleden kan het geen moer schelen of Helma’s zus omkomt van de dorst als ze op bezoek is in het Tweede Kamergebouw.

  Ja, u leest het goed. Ondanks ons volledige vertrouwen in deze uiterst sociale actie is de crowdfundingactie niet geslaagd, en dat falen smaakt bitter en ook een beetje citroenzuur. Na alles wat de VVD en de zus van Helma voor dit land gedaan hebben, is dit uw dank. Zo gaan we niet met elkaar om in dit land! Daarvoor hebben we niet destijds al onze fietsen bij de Duitsers teruggehaald! Als u maar niet denkt dat de VVD nu nog over het hart kan verkrijgen om u van belastingcenten te voorzien terwijl u verplicht vrijwilligerswerk in de aspergekassen van Hans de Boer aan het doen bent. Of nog bij wilt dragen aan uw individuele zorgkosten. Het zit er niet in. De motivatie is weg. Het vertrouwen kwijt. De prik is eraf. En dat terwijl ze alleen maar een paar flessen Bitter Lemon wilde.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Illuminatus Magnus
  02/07/2015 - 13:36 13:36

  Een beetje surrealistisch wel, om zo’, actie te zien met ondertussen bijna veertienhonderdduizend (of 1,4 miljoen dus) op de teller en dan “0% funded” eronder. En niet alleen dat, maar dan dus nog een factor tien te laag om de schaal wel te bewegen.

  Wat een belachelijke bedragen toch, die overheidsbudgetten. Daar kan je wel een paar reuzepaintballrobots van kopen.

  En wat er aan kosten in de rewards gaat zitten gaat hem ook nog tegenvallen…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN