More

  RECENTE POSTS

  Wat nou survivalweekend. Dit is pas survivallen.

  Voor een stukje teambuilding naar demense toe gaan nog al wat bedrijven met hele afdelingen survivallen in de Ardennen (jullie redactie maakt zich er ook schuldig aan, met als doel zo veel mogelijk drank en rood vlees naar binnen stouwen in drie dagen Ardennen).

  Maar goed, echt survivallen kun je dat bungelen aan een touwtje om daarna vervolgens bier naar binnen te kletsen niet noemen. Zelfs het survivallen van Bear Grylls is te makkelijk.

  Het kan ook anders. Neem deze gast van Primitive Technology bijvoorbeeld. Hij is een absolute eindbaas als het op survivallen aan komt. Niet dat hij een rattenscrotum eet bij z’n kopje koffie, of dat hij zich omhult met de huid van een zojuist gestroopte mandril zodra de temperatuur onder nul zakt. Nee, hij bouwt met helemaal niets een ontzettend gaaf hutje met kneiterharde dakpannen en rotvrije muren. Hoewel hij er zelf vrij bescheiden over is, heb ik de video ademloos uitgekeken (over survivallen gesproken, want dat valt nog niet mee met een 14 (!) minuten durende video).

  I built this tiled roof hut in the bush using only primitive tools and materials. The tools I used have been made in my previous videos. It should be pointed out that I do not live in the wild and that this is just a hobby. It should be obvious to most that this is not a survival shelter but an experiment in primitive building technology

  Check hieronder de video en vergeet niet de rest van zijn survivalvideo’s te bekijken.

  Meer eindbazen op deze site? Dat kan, zoals deze eindbaas die een Star Wars Snowspeeder voor zijn zoon bouwt. En bijvoorbeeld Mark Gubin die met een simpele grap de prank-0eindbaas blijkt te zijn. Maar anders gewoon deze Nederlandse Lego eindbaas. Wij vinden het sowieso heel leuk als u ons leuk vindt op Facebook en ons volgen op twitter heerst natuurlijk ook enorm.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Spuyt12
  Spuyt12
  Gast
  01/02/2016 - 15:11 15:11

  Hoe kan dat dak waterdicht zijn? De pannen liggen naast elkaar met tussenruimte. Alleen aan de bovenkant is overlap.

  Hangmat
  Lid
  01/02/2016 - 23:28 23:28

  Mooi hoor! met vloerverwarming! Ikzelf was waarschijnlijk niet veel verder gekomen dan een soort plaggenhut

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN