More

  RECENTE POSTS

  WAT ERG VOOR JAY Z

  Even een treurberichtje tussendoor hoor. Het gaat namelijk helemaal niet goed met Jay Z (zie je dat het streepje tussen Jay en Z al weg is. Hebben ze moeten verkopen wegens armoede) en Beyoncé. Hun pas gelanceerde muziekstreamingdienst, die het op moest gaan nemen tegen Spotify, omdat die tent niet genoeg doekoe schuift richting muzikant, LOOPT VOOR GEEN METER! WAT ERG! Echt, een groepje muzikanten, zoals Madonna, Rihanna en de al eerder genoemde Jay Z en Beyoncé, die werkelijk van gekkigheid niet weten wat ze met hun geld moeten doen, stoppen bij het uiterst succesvolle spotify omdat ze niet genoeg centjes krijgen EN NIEMAND GAAT MEE! En dat terwijl oprichter Jay Z het al helemaal niet zo goed heeft. Zo viste hij laatst achter het net bij de aankoop van een nieuwe woning van slechts $85.000.000,- Nu moeten ze dus huren! HUREN! Ik bedoel, hoe pauper wil je het krijgen! De cadeautjes die Jay Z en Beyoncé elkaar geven liegen er dan ook niet om, dit is pure armoede. En Beyoncé d’r horloge is ook al van vorige week. Kom op mensen! Stap allemaal over op Tidal, want er zijn blijkbaar nog dingen die de dienstdoende muzikanten niet kunnen kopen en dat moeten we niet willen met z’n allen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  22/04/2015 - 13:52 13:52

  comment image

  Ome Mc
  Lid
  22/04/2015 - 14:33 14:33

  Goh, een dienst die als grootste voordeel heeft dat je wat anders kan kiezen dan de mainstream meuk die door de majors op alle radiostations gepusht wordt wint het van het “alternatief” van de eerdergenoemde mainstreammeukproducenten? Je verwacht het niet.

  E.R. Deoz
  22/04/2015 - 15:26 15:26

  Maar zo is Tidal wel een hele exclusieve dienst geworden. Spotify, Deezer en co zijn veel te mainstream. Als ze nu de prijs flink omhoog gooien en de app goud verven, dan gaat het nog helemaal goed komen met deze Premium Gold Ultra streamingdienst.

  Knappe oren trouwens die het verschil kunnen horen tussen FLAC en de HQ streams van Spotify op een smartphone.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN