More

  RECENTE POSTS

  Wapens voorlopig verboden op luchthaven Brussel Zaventem

  Per nooddecreet, uitgevaardigd hedenochtend door de Assistent-Hoofd-Oversight-Commitee-Secretaris van de Staatsveiligheid in de deel-deel-gemeente Zaventem van het Oost-Brusselse Gewest, is besloten dat tot nader order het bezit van wapens op de Luchthaven Brussels Zaventem verboden wordt.

  Aanleiding zijn enerzijds de aanslagen op de Brusselse Luchthaven op 22 maart 2016, vandaag alweer twee maanden terug, anderzijds de spanningen die bestaan binnen de douane. Uit onderzoek bleek namelijk dat de wapens die ter beschikking gesteld waren aan de douaniers vooral gebruikt werd om elkaar te bedreigen en niet om terroristen bang te maken. Daarom zijn de wapens afgepakt van de douaniers en is meteen maar een verbod op wapens ingesteld voor de hele luchthaven. De beleidsregels die Retecool heeft mogen inzien van een anonieme bron stellen dat bij een mogelijke terrorist PANG geroepen moet worden en “Blijf staan, of ik gooi een stuk bacon in jouw richting!”.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  23/05/2016 - 13:15 13:15

  “Het zou al langer rommelen binnen de groep douaniers, die patrouilleert in het hele luchthavengebouw. Zo zou een van de ambtenaren op de werkvloer zijn betrapt met een fles whisky.”
  Lijkt me hoog tijd dat de wapens afgenomen zijn. Stel je voor er is een (vermeende) terrorist en zo’n triggerhappy dronken douanier trekt zijn wapen. Grote kans dat hij meer onschuldige omstanders doodschiet dan die (vermeende) terrorist aan slachtoffers zou maken.

  Weirdoinventor
  Lid
  10/06/2016 - 23:21 23:21

  Als ze die douaniers niet vertrouwen met het uitvoeren van douanetaken, waarom ontslaan ze ze dan niet?

  Ambtenaren en hun vaste dienst…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN