More

  RECENTE POSTS

  Vrouwendag gecanceld wegens ruziënde vrouwen, aldus man

  In de categorie “zo cliché dat je het niet gelooft” kwamen we zojuist het volgende nieuwsbericht tegen: Internationale Vrouwendag in Breda gecanceld wegens ruziënde vrouwen, aldus een man. Dit hebben we dus niet zelf verzonnen, maar is een serieus bericht op BN de Stem.

  Jan Hopman, voorzitter van het mondiaal Centrum in Breda, heeft aan BN de Stem gemeld dat wegens ruziënde vrouwen met kort pittig kapsel en linnen tasje om de schouders, de Internationale Vrouwendag dit jaar geen doorgang kan hebben. Dat heeft Jan overigens gedaan via een ingesproken email, want volgens BN de Stem is zit hij hoorbaar (!) met de kwestie in zijn maag.

  We hebben geen idee waar de fittie tussen deze kort pittige kapseltjes over ging. Maar gezien de slogan: “Power to de vrouw”, lijkt het er op dat ze het niet eens konden worden over de taal van de slogan, laat staan het organiseren van een Internationale Vrouwendag.

  Geen tijd voor een stukje in je kracht staan naar demense toe dus volgende week Zaterdag. Volgens Jan Hopman (echt, een man, #hoedan!) gaat er rond Internationale Vrouwendag nog wel iets gebeuren. Maar hij heeft nog geen idee wat. Wij hebben uiteraard wel wat suggesties: NK Harentrekken? Of Roddel je buurvrouw kapot en anders een wedstrijdje achteruit inparkeren? Mocht je ook ideeën hebben, ram ze dan even in de reacties. En inderdaad, eigenlijk had onze bunkerdame Terra dit bericht moeten typen, maar zij zit nog steeds te headdesken.

  Gelukkig is er blijkbaar nog een andere Internationale Vrouwendag (je verwacht het niet). Dus kunnen alle kort pittige kapseltjes zich al een paar dagen eerder uitleven op een locatie naar keuze (waar niet achteruit ingeparkeerd hoeft te worden).

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Terra Incognito
  Terra Incognito
  Gast
  27/02/2017 - 14:29 14:29

  Ik facepalm hier nog even verder, als je ‘t niet erg vindt.

  Møhammed Said al Sahaf
  27/02/2017 - 14:55 14:55

  Errrug empowerende workshops ook op dat programma, mens en paard, schilderen en naald en draad. Past allemaal naadloos op het Lorelei festival, echt iets voor powervrouwen..
  Enfin, er valt daar wel wat te doen voor die paardencoach.

  bla
  bla
  27/02/2017 - 16:55 16:55

  Die Hopman is Pastor, ik zeg kinderen thuislaten..

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN