Voor het eerst in tijden is het warm in Nederland. Nouja, warm, het vriest al een paar dagen niet. Dus wat is er dan lekkerder dan een stukje co2 beleving naar de buurt toe te entameren door de fik in de Weber te steken. Voor recepten vervoegt u zich hier.

Maar, er zijn dus ook mensen die het niet begrijpen. We noemen ze “andere mensen”. En een van die “andere mensen” heet Kees Diks. Zegmaar het type instant-BBQ en een afgeprijsde gourmetschotel. En die heeft het gore lef gehad om er ook een liedje bij te maken. “Best aanstekelijk” zult u denken. Ja, zo onstaan bosbranden dus.

"Gezellig"
“Gezellig”

Terug naar Kees Diks. Die krijgt het voor elkaar om een liedje te maken met de taalverkrachtende serie woorden “BarBek-You, BarBek-Me, BarBek-Everybody”. Ja, u leest het nu en twijfelt tussen uw polsen doorsnijden of een draaiende kettingzaag overdwars bij Kees Diks in z’n dichtgeschroeide harses te parkeren.

Want inderdaad, Kees Diks ziet er zelf uit alsof hij iets te lang op de grill gelegen heeft. Z’n selectie vlees is goedkoper dan goedkoop, net als de wijven om hem heen in de clip. Het heeft vooral een hoog kanslozen gehalte. Dit noemen we in Rotterdam “must-wijven”. Van die dames op middelbare leeftijd, die zich kleden en gedragen als een grietje van 20, die ene met dat witte bikinidingetje bijvoorbeeld heeft wel een aardig figuur, maar die doet net een tandje te jolig voor d’r leeftijd en ze had d’r kop wel even mogen strijken voor ze naar buiten ging. Ze heeft duidelijk een hoofd voor een gloryhole en vermoedelijk een stem voor een blog.

"NEE ZELFS ALS JE ER MET JE OPENGESPERDE MUIL VOOR KLAAR GAAT STAAN MAG JE GEEN WORST IN JE BEK"
“NEE ZELFS ALS JE MET JE OPENGESPERDE MUIL KLAAR GAAT STAAN KRIJG JE NOG GEEN WORST ERIN”

Op 1 minuut hangt ze volstrekt onnodig met d’r kauwla overdreven gewillig voorover om er een worst in te laten duwen, waarna zelfs voor Kees Diks het te goedkoop wordt en hij een ander wijf zoekt voor z’n witte worstje. (zie boven) En dus gebeurt er wat er altijd gebeurt als je verlopen aandachtshoeren niet genoeg aandacht geeft: ze gaan dubbel zo hard aandacht trekken.

Als je al niet je polsen doorgesneden hebt vanwege de tekst (IK ZIE GEEN RODE WIJN, NERGENS) en de muziek (WAARHGAHAHRHBBL) dan kun je je nog even kapot ergeren aan voornoemde aandachtshoer die zichtbaar niet kan verkroppen dat ze vanavond wéér met spinnenwebben in alle gaten naar bed gaat.

5 1 stem
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties