More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Zomerse Cocktails met Sperma

  In Foodporn kringen is de trend momenteel sterk gericht op “puur” en “natuurlijk”, en daarbinnen zie ik de laatste tijd dat het gebruik van sperma erg in opkomst is. De populariteit wordt mede ook verklaard doordat je met sperma een hele persoonlijke signature aan je gerechten kan meegeven.

  Een belangrijke vraag daarbij is of Sperma wel geschikt is voor vegetariërs en veganisten, want sperma is natuurlijk verre van plantaardig. Ja, wij hier bij Vretecool hebben natuurlijk heel mindfull een scherp oog voor de ethische kant van voedsel. Zoals u weet weigeren vegans om ethische redenen terecht om dieren en dierlijke producten (zoals zuivel) te gebruiken, en is het dan niet een beetje hypocriet om in de eetkamer moeilijk te doen over een zachtgekookt eitje, terwijl je in de slaapkamer zonder enige gene de geile kwak van je bedpartner doorslikt? Want sperma is wat betreft niet anders dan melk en dus No Go voor veganisten, vegetariërs mogen het wel, al raden we daar uitsluitend biologisch geoogste Sperma aan. Anders wordt het met menselijk sperma, waarbij we eerder de vergelijking met moedermelk willen maken. Hartstikke ethisch verantwoord, dus ik zeg gewoon doen iedereen.

  De volgende vraag is of het niet een beetje awkward is om sperma te consumeren? Het antwoord is denk ik dat het niet méér awkward is dan allerlei andere levensmiddelen. Melk is natuurlijk de menstruatie van een kip, eieren zijn de borstvoeding van koeien, dus waarom dan geen sperma eten? Hoeveel anders is het dan pakweg een lepel halfvolle yoghurt naar binnen laten glijden? Is het dan niet een beetje hypocriet om in de slaapkamer zonder enige gene de geile kwak van je bedpartner door te slikken, maar daar in de eetkamer heel ingewikkeld over te doen?

  Met een schoon geweten kunnen we dus nu aan de slag. Nu kun je je sperma natuurlijk als een soort witte truffelsaus over allerlei gerechten heen sproeien, maar in deze episode van Vretecool willen we ons focussen op Sperma als basismateriaal voor je zomerse cocktail. Daarvoor hebben we The Semen Bartender’s Handbook aangeschaft, een werkelijk fascinerend naslagwerk dat ik in één ruk heb uitgelezen. Zo weet ik nu dat sperma qua smaak het best in kaas/wijn-jargon is te omschrijven als complex en dynamisch, en die smaak is natuurlijk ook erg te beïnvloeden door wat de producent de avond ervoor heeft gegeten. Veel sambal of gember geeft bijvoorbeeld een wat peperige smaak, perfect voor in een rokerige whisky, terwijl iets als biefstukkruiden juist een wat wrange smaak aan je sperma meegeeft, wat weer ideaal is voor in een gin-tonic.

  De Sperma Cocktail van vandaag wordt echter een Cumshot Cola. Hiervoor hebben we 100 ml cola en 2 theelepels sperma nodig. Dat kan menselijk sperma zijn, maar bij een stoere Tomahawksteak van 2,5 kilo zou ik een wat vollere stierensperma nemen die je gewoon bij je lokale KI-station kan kopen. Ga je als vrouw met je vriendinnen gezellig borrelen, dan kun je bijvoorbeeld experimenteren met Dolfijnensperma of -heel bijzonder- sperma van een Unicorn. Je voegt de cola en de sperma in de blender, goed mixen, en schenk deze in een longdrinkglas. Beetje crushed ice en een rietje erbij en je zomer kan niet meer stuk!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  ThE_ED
  Beheerder
  29/06/2017 - 13:21 13:21

  De Karbaco?

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  29/06/2017 - 16:01 16:01

  comment image

  Monade
  29/06/2017 - 16:33 16:33

  Note to self: bij de volgende deelname aan een Retecool OMGWTFBBQ alléén van de tomahawk steak nemen. Géén saus, géén salade met dressing. Alleen bier uit blik drinken wat ik zélf uit de koelkast pak en openmaak.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN