More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Twister Charger & Spicy Twister van KFC VAE

  Nou, er gebeurt natuurlijk niets meer tot Kerst Winterfeest De Retecool Zalige Kerst Kneiters van start gaan aanstaande vrijdag! Heeft u ook al zoveel zin in die gezellige dagen met vlogvrouwen, kerstboomversiertips en naar het schijnt zelfs een kerstEd Baars?

  Mooi, dan is er nog net tijd voor een Vretecool. Weer een hete. Want na het warme gevoel van binnen met de Burger King is het nu tijd om te kijken of de KFC standje Mallorca ringsting kan veroorzaken.

  Bij de vrienden van de KFC hebben ze een Twister Charger en de Spicy Twister (of Twister Zinger, het wordt door elkaar heen gebruikt). Die moeten we proberen, aangezien ons testpanel bekend is met de Neerlandsche zanger zinger is daar een twister van besteld ter verificatie van de hitte qua basisniveau.

  Links de kkhete, rechts de normaal hete.

  Eerst de Zinger. Die is lekker, goed pittig, mild voorhoofdzweten, goeie fik in de bek, lekker sappig en ziet er ook nog eens niet vies uit.

  Goeie sappige kip, wrap is niet heel evenredig verdeeld rond de inhoud, maar het valt op zich nog mee.

  Tussendoor even wat frietjes eten:

  Friet is aardig, niet echt krokant of vet, maar bovenal kuchdroog door het hete poeder dat er slecht verspreid overheen zit. Dit hoeft echt niet.

  Dan dus door naar de hete:

  Verschil is dat de hitte heel anders is. Ook is de wrap nog slechter verdeeld rond de inhoud. Je ziet links op de foto een blob deeg zitten. Hitte doet meer denken aan een vervelende prikkelende hitte, alsof je muffe pickled jalapeño zit te knagen en niet die fijne broeierige hitte van de reguliere hete wrap.

  Na de derde hap komt er een belangrijke aap uit de mouw, zowel over de deegdrol alswel de hitte:

  Er heeft een of andere enorme badaap FRIET in de wrap gestopt. HOU EEN SOP DAARMEE OFZO!1!!1!!!!

  Dat is dan ook nog niet eens de spicy friet maar slappe patat. Walgelijk! Tussen de stukjes patat (want vies) zitten ook scherven jalapeño. Dus dat verklaart die smaak. Dit is hoewel wel heet niet lekker. Volgende keer weer de reguliere Zinger (of breng even de Ghost Pepper Wrap terug. (of naar Vernederland).

  P.s.: de kameel was op, sorry.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Hitte
  Patat in je wrap
  Smaak
  Nog eens?

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  22/12/2021 - 13:47 13:47

  ‘oezo doede gij friet in een wrap?
  Jonguh, da hoor nie!

  Reet
  Beheerder
  22/12/2021 - 13:54 13:54

  De Goatse Wrap vond toch minder aftrek dan Harry’s Snackcorner had gehoopt.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  22/12/2021 - 15:18 15:18

  De Kameel op???? Ik zei nog zo “Zaman Awal in Al Boom”comment image

  Bismarck
  24/12/2021 - 11:47 11:47

  Pfff klagen over het feit dat je meer frieten krijgt dan verwacht… In andere delen van Azië zouden ze maar wat jaloers op je zijn!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Nou, er gebeurt natuurlijk niets meer tot Kerst Winterfeest De Retecool Zalige Kerst Kneiters van start gaan aanstaande vrijdag! Heeft u ook al zoveel zin in die gezellige dagen met vlogvrouwen, kerstboomversiertips en naar het schijnt zelfs een kerstEd Baars? Mooi, dan is er nog...Vretecool: Twister Charger & Spicy Twister van KFC VAE