Nou, die bleekneuzende theedrinkende homosuelen hebben tot Halloween om op te tiefen, of eerder als ze hun hoofd uit hun reet weten te schroeven. Goed moment voor ons om onze Vretecool afscheidstournee van drekkige Britse rommel voort te zetten.

Zo aten we nu een “Sub Sandwich Southern Fried Chicken” van de drekduwers van Rustlers. Deze is helaas niet in de Nederlandse winkels aan te schaffen, En, tot onze stomme verbazing kon dat kreng in de magnetron én werd ons een knapperig broodje beloofd:

Mocht u denken, wat heeft dat broodje veel weg van een rolletje karton, scherp gezien! Dat is het broodje ook nog niet, u keek tegen het nukejasje aan.

“Uitermate Brits. Alles wit, inclusief de saus, de buns en het ziet er onheilspellend uit.”

Links op voorgaande foto ziet u overigens nog een zakje saus. Dat is hun “Creamy Mayonaise”. Waarvan akte, we gaan het proeven.

Dus allereerst dat ding 30 seconden de moeder genuked, omgekeerd (het broodje) en nog 30 seconden knallen. En dan krijg je dit:

Nu denkt u wellicht, wat een lekker kippetje. Dat klopt, het is een flink uit de kluiten gewassen borst die daar in dat broodje u ligt aan te staren. Uiteraard volgen wij nauwgezet de handleiding, dus naar goed Brits gebruik dat ding helemaal volgekwat met witte saus:

En nassen maar. En dan de kipvraag: Is het te beuken? Nou, verrassend genoeg wèl. Het broodje is wonderwel knapperig uit de magnetron gekomen, heeft (zeker voor een Brit) zelfs wat kleur gekregen en de kip (hoewel niet in een echt krokant jasje) is prima op smaak, niet te zout en de saus (hoewel het er dreigend uitziet) was echt een prima aanvulling.

Waar tot op heden buiten de breakfast muffin Rustlers vooral in matige middle-of-the-road magnetronmeuk leek te dealen kunnen ze het ook best prima voor elkaar krijgen met iets dat te bikken blijkt. Overigens werkt het feedbackformulier van Rustlers niet en hebben ze geen Twitter waar we ze kunnen taggen, dus JOEHOE! DOE EENS HIERHEEN VERSCHEPEN VOOR HALLOWEEN!

Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

3

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
2 Reacties
1 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Flepz0rBobbie rotkopDs. Ploppo Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Ds. Ploppo
Eindbaas!
Ds. Ploppo

“Niet in Nederlandsche winkels verkrijgbaar”
Waar moet ik dan heen voor dit godenmaal?
Op verkansie in het engeland heb ik geen magnetron bij me en om het geval in de handbagage mee te nemen voor thuisnuken betekent weer 14 EUR toeslag bij Ryan Air dus dat schiet ook niet op.

Bobbie rotkop
Bobbie rotkop

De cheeseburger van Rustlers was ook erg goed, toch? Staat mij bij dat deze ook hier voorbij was gekomen en dat hij ook behoorlijk goed te hachelen was.
Sowieso snappen ze bij Rustlers in ieder geval dat je een riant belegd broodje moet hebben en dat je niet als een malloot met zout moet gaan strooien om je vreten op smaak te brengen. Voor nukewaar is Rustlers gewoon goed.