More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Sub Sandwich Southern Fried Chicken (Rustlers)

  Nou, die bleekneuzende theedrinkende homosuelen hebben tot Halloween om op te tiefen, of eerder als ze hun hoofd uit hun reet weten te schroeven. Goed moment voor ons om onze Vretecool afscheidstournee van drekkige Britse rommel voort te zetten.

  Zo aten we nu een “Sub Sandwich Southern Fried Chicken” van de drekduwers van Rustlers. Deze is helaas niet in de Nederlandse winkels aan te schaffen, En, tot onze stomme verbazing kon dat kreng in de magnetron én werd ons een knapperig broodje beloofd:

  Mocht u denken, wat heeft dat broodje veel weg van een rolletje karton, scherp gezien! Dat is het broodje ook nog niet, u keek tegen het nukejasje aan.

  “Uitermate Brits. Alles wit, inclusief de saus, de buns en het ziet er onheilspellend uit.”

  Links op voorgaande foto ziet u overigens nog een zakje saus. Dat is hun “Creamy Mayonaise”. Waarvan akte, we gaan het proeven.

  Dus allereerst dat ding 30 seconden de moeder genuked, omgekeerd (het broodje) en nog 30 seconden knallen. En dan krijg je dit:

  Nu denkt u wellicht, wat een lekker kippetje. Dat klopt, het is een flink uit de kluiten gewassen borst die daar in dat broodje u ligt aan te staren. Uiteraard volgen wij nauwgezet de handleiding, dus naar goed Brits gebruik dat ding helemaal volgekwat met witte saus:

  En nassen maar. En dan de kipvraag: Is het te beuken? Nou, verrassend genoeg wèl. Het broodje is wonderwel knapperig uit de magnetron gekomen, heeft (zeker voor een Brit) zelfs wat kleur gekregen en de kip (hoewel niet in een echt krokant jasje) is prima op smaak, niet te zout en de saus (hoewel het er dreigend uitziet) was echt een prima aanvulling.

  Waar tot op heden buiten de breakfast muffin Rustlers vooral in matige middle-of-the-road magnetronmeuk leek te dealen kunnen ze het ook best prima voor elkaar krijgen met iets dat te bikken blijkt. Overigens werkt het feedbackformulier van Rustlers niet en hebben ze geen Twitter waar we ze kunnen taggen, dus JOEHOE! DOE EENS HIERHEEN VERSCHEPEN VOOR HALLOWEEN!

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Knapperigheid van het broodje
  Knapperigheid van de kip
  Smaak combo
  Zout
  Makkelijk en snel

  RECAPITULEREND

  Met verbazing moeten we toegeven dat het VK méér te bieden blijkt te hebben in de kleur wit dan louter loensende iets te dikke alsmede vet naïeve meisjes met doorgaans te weinig kleren kleren aan en zonder uitzondering ongemakkelijk grote borsten. Deze Rustlers Sub Sandwich Southern Fried Chicken is zowaar goed te prakken, dit in tegenstelling tot voornoemde hordes. Enige minpuntje is voor de makkelijk en snel beoordeling, want we draaien onze Britse importdingen doorgaans niet halverwege om. Hé RustlersNL, wanneer komt dit in Nederland in de schappen?

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  12/04/2019 - 10:36 10:36

  “Niet in Nederlandsche winkels verkrijgbaar”
  Waar moet ik dan heen voor dit godenmaal?
  Op verkansie in het engeland heb ik geen magnetron bij me en om het geval in de handbagage mee te nemen voor thuisnuken betekent weer 14 EUR toeslag bij Ryan Air dus dat schiet ook niet op.

  Bobbie rotkop
  Bobbie rotkop
  Lid
  12/04/2019 - 10:49 10:49

  De cheeseburger van Rustlers was ook erg goed, toch? Staat mij bij dat deze ook hier voorbij was gekomen en dat hij ook behoorlijk goed te hachelen was.
  Sowieso snappen ze bij Rustlers in ieder geval dat je een riant belegd broodje moet hebben en dat je niet als een malloot met zout moet gaan strooien om je vreten op smaak te brengen. Voor nukewaar is Rustlers gewoon goed.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Met verbazing moeten we toegeven dat het VK méér te bieden blijkt te hebben in de kleur wit dan louter loensende iets te dikke alsmede vet naïeve meisjes met doorgaans te weinig kleren kleren aan en zonder uitzondering ongemakkelijk grote borsten. Deze Rustlers Sub Sandwich Southern Fried Chicken is zowaar goed te prakken, dit in tegenstelling tot voornoemde hordes. Enige minpuntje is voor de makkelijk en snel beoordeling, want we draaien onze Britse importdingen doorgaans niet halverwege om. Hé RustlersNL, wanneer komt dit in Nederland in de schappen? Vretecool: Sub Sandwich Southern Fried Chicken (Rustlers)