More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: All day Breakfast Sausage Muffin (Rustlers)

  Helaas is dat stinkende reservewaddeneiland met bleke homosuele theedrinkende tandartsnachtmerries gisteren weer niet uit de EU opgesodemieterd. Desondanks hebben ze nog steeds niemand weten te vinden die z’n klauw in de dijk wil stoppen, dus voorlopig drijft de boel nog steeds langzaam naar de afgrond.

  Omdat het vrij verkeer van goederen binnenkort over is heeft uw Redactie nog een laatste bezoek gebracht aan Rottemetandenplaat en een voorraad Vretecoolmeuk uit de stal van Rustlers ingeslagen die niet verkrijgbaar is op het vasteland en hoogstwaarschijnlijk dat de komende jaren ook niet gaan zijn. Een soort uitzwaaiweek dus en we trappen vandaag af met de All Day Breakfast Sausage Muffin. En nee, dat zijn inderdaad meer woorden dan onderdelen in de hap.

  Nou, in het makkelijk en sneldepartement scoort deze punten. 65 seconden nuken, 30 seconden afblijven. Toevalligerwijs ook hoe Britse vrouwen opgewarmd worden voor copulatie, maar dat terzijde.

  “Dat is helegaar geen sausage, noch een muffin”

  Op en top Brits, want het is wit, maar niet zoals je het kent. Allereerst is dat geen muffin en wat er tussen die witte buns zit is al helegaar geen sausage. Het verklaart wel het gedrag van Britse vrouwen in het buitenland als ze denken dat dit een worst is.

  En dan de condiments. Links kaas (NEEE DAT IS GEEN KAAS RAAHGHHAAAAAAHG), rechts een zakje ketchup. We nuken de shit vervolgens en leggen na gepaste tijd er met de vreetgrage klauwtjes vanaf te zijn gebleven de “kaas” ertussen en de ketchup erop te squirten. En dan krijg je dus dit:

  En dan de grote vraag: is het te beuken? Nou, verrassend genoeg is dit het beste dat we van Rustlers in de knuistjes hebben gehad. Dit is er serieus een om in de koelkast te hebben liggen voor een vlugge ochtend. Natuurlijk, er moet betere kaas op, en met sriracha is alles lekkerder, maar met sriracha is zelfs dit lekker te maken, oh nee, wacht.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Makkelijk en snel
  Kaas
  Ketchup
  Zout
  Smaak

  RECAPITULEREND

  Half puntje eraf bij makkelijk en snel, want 65 seconden is kut instellen op de magnetron. Kaas heeft net zoveel met kaas als een grindpad met zen. Ketchup weinig over te zeggen, zout is het gelukkig niet en die smaak is eigenlijk prima. Deze zouden we graag in Nederland willen hebben.

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  30/03/2019 - 19:48 19:48

  Man man, tis dat ik net gedotterd ben, maar anders….

  tim
  tim
  Gast
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  01/04/2019 - 07:59 07:59

  Dotteren is toch gewoon ruimte maken voor dit soort geneugten?

  Bismarck
  30/03/2019 - 21:06 21:06

  “met sriracha is zelfs dit lekker te maken”
  Jezus man, van zoiets zou je zo Brits MP worden.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Half puntje eraf bij makkelijk en snel, want 65 seconden is kut instellen op de magnetron. Kaas heeft net zoveel met kaas als een grindpad met zen. Ketchup weinig over te zeggen, zout is het gelukkig niet en die smaak is eigenlijk prima. Deze zouden we graag in Nederland willen hebben.Vretecool: All day Breakfast Sausage Muffin (Rustlers)