More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: SoToGo Fusili Pomodoro & Mozzarella van de Action

  Na de culinaire blamage met de risotto waren uw redactieleden op hun hoede. Maar zoals met vagijneziërs gebeurt is het ook met uw redactie. Giet er te veel wijn in en de benen, respectievelijk, kauwla gaan weer open voor afschuwlijks.

  En zo komen we op de Action SoToGo Fusili Pomodoro & Mozzarella. Want waar de Risotto Funghi een waarschuwing had moeten zijn hebben we ook deze tweede zonder lasbril opgediend.

  Nou, dat ziet er toch dolletjes uit? Wat u? Fusilleren Fusilli, mozzarellabolletjes en Thierrytomaatjes, en een verdwaald boreale basilicumdinges.

  Nou, de realiteit is hard.

  Maar kop op, er moet nog drie minuten gewacht worden. Dat transformateert zo in iets eetbaars toch? Toch?

  Dit ziet er uit als goedkope drek. Maar even proeven dus.

  Het is warm. En dan heeft u alle positieve aantekeningen gehad. Het is pasta, soort van. Soort ramennoodles, maar dan verdraaid matig. Er zit rode saus bij, maar het smaakt niet naar tomaat. Het smaakt al helegaar niet naar mozzarella. Tomaat ontbreekt als factor.

  Dit heeft net zoveel met mozzarella of tomaat te maken als een non hurkend op een stuk schimmelkaas met sex te maken heeft.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Makkelijk en snel
  Geur
  Smaak
  Mozzarella en tomaat

  RECAPITULEREND

  3 minuten wachten is te lang. Zeker voor dit resultaat. Geur was afwezig. De pasta is stug maar smaakloos, de mozzarella ontbreekt volledig en de tomaat is slechts in kleur aanwezig. Zelfs de SP onder Lilian Marijnissen komt beter uit de verf dan de tomaat in deze kutcombinatie.

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  25/08/2019 - 18:59 18:59

  “boreale basilicumdinges”

  Basilicum is niet bepaald een boreaal plantje. Het overlijdt ter plekke bij de eerste de beste vorst.

  “Er zit rode saus bij, maar het smaakt niet naar tomaat.”
  Aha, SoToGo wordt dus niet in Nijkerk gefabriceerd.

  Ik ben trouwens wel benieuwd naar dat derde potje van SoToGo met couscous. Alvast een tip vooraf: Doe er iets minder water bij dan volgens de instructie moet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  3 minuten wachten is te lang. Zeker voor dit resultaat. Geur was afwezig. De pasta is stug maar smaakloos, de mozzarella ontbreekt volledig en de tomaat is slechts in kleur aanwezig. Zelfs de SP onder Lilian Marijnissen komt beter uit de verf dan de tomaat in deze kutcombinatie.Vretecool: SoToGo Fusili Pomodoro & Mozzarella van de Action