More

  RECENTE POSTS

  Vretecool – Prawns in Asian Style Sauce van de Lidl

  En zo zijn we bijna weer toe aan het weekend! Lekker met al je vrienden, oh nee alleen, naar de kroeg, het strand, de supermarkt, oh nee de woonkamer! Gezellie! Mocht je er nog uit moeten voor voedsel, dan is daar Vretecool, de diepvriesbaken op woelige baren om je rond bepaalde gerechten te leiden.

  En dat is vandaag Prawns in Asian Style Sauce van de Lidl.

  Diepgevroren garnalen met groente in zoete chilisaus. Dezelfde sperziebonen als gisteren, en extra opgeleukt met waterkastanje, ananas en judasoor.

  Maar eens even kijken wat er in het doosje zit:

  Een zak aangevroren garnalen en een zakje saus met brokjes groente. Hmmm, ziet er lekker uit zullen we maar zeggen.

  Dan terwijl de garnalen met de groentefantasie in de pan spartelen kijken we nog even naar de inhoud. Het is vooral suiker en zout, naast de garnalen.

  En dan het resultaat. De sperziebonen zijn middelmatig, de garnalen merkbaar goedkope rommel, de waterkastanje nog wel knisperig en judasoor geeft een fijne afwisseling. Maar is dit te vreten? Nee. De saus is zoet, overheersend en mist iedere nuance. Ook deze heeft na één hap per recensent de weg naar de uitgang gevonden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Garnalen
  Bereidingswijze
  Groente/Saus
  Liever dit dan corona?

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Trollbuster
  Lid
  27/03/2020 - 16:59 16:59

  Doe mij maar een corona

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  En zo zijn we bijna weer toe aan het weekend! Lekker met al je vrienden, oh nee alleen, naar de kroeg, het strand, de supermarkt, oh nee de woonkamer! Gezellie! Mocht je er nog uit moeten voor voedsel, dan is daar Vretecool, de diepvriesbaken...Vretecool - Prawns in Asian Style Sauce van de Lidl