More

  RECENTE POSTS

  Vretecool: Pizza Chili con Carne van de Lidl

  We dreigden hier reeds een Pizza Chili con Carne op te snavelen, maar dat hebben we dus ook gedaan. Was dat slim, vraagt u zich wellicht af. Nou, een interessante ervaring was het zeker.

  Na de Pizza Jalapeno nam de overmoed de overhand, dus werd onder luid gejuich van de volledige redactie de vriezer opengetrokken en het volgende Vretecooltestje eruit gesleurd.

  Aangezien we geen zin hadden in tomatensoep zijn we niet voor de Chili con carne uit blik gegaan. Het werd de pizza Chili con Carne. En dat ziet er dan, zonder de pretentieuze doos, op de koffiekeukentafel zo uit:

  Ook hier schreef de verpakking voor dat voorliggende pizzafantasie voor ergens tussen de 12 en 15 minuten in de oven moest. Dus 14 minuten gekozen en toen die eruit kwam zag dat er weer zo uit:

  Nogmaals, de rennie is een serveersuggestie, géén geheime tip. Na de prima Jalapeno pizza waren de verwachtingen hooggespannen. Maar nadere inspectie deed de eetlust wegzakken.

  “Het is géén bukkakepizza. Aldus de verpakking.”

  En dan de smaak. De doos beloofde ons dat het mild zou zijn, maar dat was die zeker niet, hij had een pittige bite. Maar dat was dan ook alles.

  Meer Vretecool? Dat kan. We hebben namelijk alle posts van Vretecool gebundeld onder een eigen url: www.vretecool.com. Hoe hard heerst dat dan! Daarnaast is er sinds kort ook een speciaal Vretecool-forum. Hier kan je suggesties achterlaten voor een volgende Vretecool-post, maar je kunt er uiteraard ook je eigen Vretecool-ervaring delen. Vretecool, de meetlat voor je maag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Bodem
  Chili con carne
  Pittigheid
  Ovenschaal

  RECAPITULEREND

  Bodem is vergelijkbaar met de Jalapenopizza, maar de inhoud is smakeloos. De kidneybonen zijn droog en staan open als een slecht geventileerde stacaravan en zo ruikt het ook. Hij zou mild moeten zijn maar was dat niet, omdat de kaas er onbetrouwbaar uitzag is hij niet als ovenschaal getest, en zeker niet opgegaan. Volgende keer weer de jalapenopizza.
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Bodem is vergelijkbaar met de Jalapenopizza, maar de inhoud is smakeloos. De kidneybonen zijn droog en staan open als een slecht geventileerde stacaravan en zo ruikt het ook. Hij zou mild moeten zijn maar was dat niet, omdat de kaas er onbetrouwbaar uitzag is hij niet als ovenschaal getest, en zeker niet opgegaan. Volgende keer weer de jalapenopizza.Vretecool: Pizza Chili con Carne van de Lidl