More

  RECENTE POSTS

  Vretecool on tour: Carbokroket van De Bruine Fruitschaal

  En zo bevonden enkele redactieleden zich afgelopen zondag, 2 juni 2019, op het Frituur festival in Groningen. Georganiseerd door de gasten van de Bruine Fruitschaal, van wier hand we u gisteren berichtten over de Boloschijf.

  Vandaag gaan we verder met de Carbokroket. Voluit de Carbonara kroket. Een kroket met Carbonara.

  Voor de mensen die denken dat boemboe uit een pakje een recept is, carbonara bevat  ‘arme’ ingrediënten zoals buikspek (pancetta) of wangspek (guanciale), kaas (pecorino) en ei. Deze bazen hebben dat dus in een kroket gefrot en die mochten we opsnavelen.

  Dat ziet er dan ongeveer zo uit. Krokante korst wederom top, vulling zacht romig, alleen het spek kan sterker naar voren komen. U zult uit ervaring weten dat het stukje spek in het gerecht prominent is qua smaak maar dat viel hier tegen. Maar nog steeds een enorme dikke prima voor deze snack.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Korst
  Smaak carbonara
  Consistentie
  Overall "bestelwaardig"
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  En zo bevonden enkele redactieleden zich afgelopen zondag, 2 juni 2019, op het Frituur festival in Groningen. Georganiseerd door de gasten van de Bruine Fruitschaal, van wier hand we u gisteren berichtten over de Boloschijf. Vandaag gaan we verder met de Carbokroket. Voluit de Carbonara...Vretecool on tour: Carbokroket van De Bruine Fruitschaal