More

  RECENTE POSTS

  Vretecool on tour: Boloschijf van De Bruine Fruitschaal

  En zo bevonden enkele redactieleden zich afgelopen zondag, 2 juni 2019, op het Frituur festival in Groningen. Georganiseerd door de gasten van de Bruine Fruitschaal, de snackinnovators uit het Noorden, die ook hun aanwinsten ter snack aanboden.

  Dus uiteraard hebben we ons op enig moment bij hun stand vervoegd en beide bekende snacks besteld, allereerst de Boloschijf.

  Het is als tegenhanger van alle Aziatische snacks zoals de bamibalhapschijfdinggevalletje, de Italiaanse bamischijf, namelijk de Bologneseschijf. Dus meteen besteld en een hap genomen.

  En dat is exact wat je verwacht. Spaghetti in een bolognesesaus. Onverwacht lekkere smaakcombinatie, sublieme korst, dun, krokant en niet vettig, en de spaghetti is echt prima zacht zonder papperig te worden. Enige verbeterpuntje zou zijn nog wat meer Italiaanse kruiden door de saus te roeren, qua sterkere smaak op dat punt. Maar deze mag blijven!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Korst
  Smaak
  Spaghetti
  Saus

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  grotesnor
  05/06/2019 - 12:50 12:50

  Het zal prima te hachelen zijn maar wel wat prijzig kwa financieel geld.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  grotesnor
  05/06/2019 - 12:53 12:53

  Ja die €250 vind ik ook wel een deal breaker

  Bismarck
  Antwoord aan  grotesnor
  06/06/2019 - 16:30 16:30

  Misschien voor ons toeschouwers qua dimensioneel perspectief: Dat stukje achter de duim op de foto, welk deel van de boloschijf is dat? 1/8e?

  Bismarck
  Antwoord aan  Flepz0r
  07/06/2019 - 19:38 19:38

  Is dat zoiets als evenementenpils?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  En zo bevonden enkele redactieleden zich afgelopen zondag, 2 juni 2019, op het Frituur festival in Groningen. Georganiseerd door de gasten van de Bruine Fruitschaal, de snackinnovators uit het Noorden, die ook hun aanwinsten ter snack aanboden. Dus uiteraard hebben we ons op enig moment...Vretecool on tour: Boloschijf van De Bruine Fruitschaal