More

  RECENTE POSTS

  Vretecool – Mix van olijven met zongedroogde tomaten en zachte kaas van Lidl

  Het was de afgelopen twee weken Portugese en Spaanse week bij de Lidl, hofleverancier van exotische bagger, en net als de Spaanse reactie op de coronauitbraak in Maart zijn ook de reviews op de side 2 weken te laat. Gelukkig, u hoeft het niet meer te kopen.

  En zeker bij het openingssalvo van deze week aan gerechten kunt u uw knuistjes dichtknijpen. De bereidingswijze is namelijk als volgt:

  Kenker de aardenwerken bakjes vanuit de vriezer de oven in op 200 graden (of 180 als je een heteluchtoven hebt en 220 als je de klep niet goed dicht doet (geheime tip)). Aan de topica kon u reeds zien hoe enorm smakeloos dat eruit zag.

  Dan kijkt u hieronder eerst naar de doos (zoals het hoort) en daaronder hoe het werd.

  Op de verpakking gerealiseerde plaatjes bieden geen enkele garantie qua resultaat.

  En dit was enorm muf. Olijven smaakten zuur en zonder structuur, de tomaatjes hadden zoveel met tomaten te maken als een pot witte saus met een croque en dan die gore aidskaas. Zelfs de goedkoopste nepfeta heeft meer structuur dan deze zompige kopkaas. Dit is wat er geoogst kan worden als Vindicat een weekend in de ardennen gaat survivallen zonder te douchen maar dan smaakt deze kaas nog steeds slechter. Denken we.

  5 6 stemmen
  REET DEZE POTS!

  EN? IS HET WAT?

  Makkelijk en snel
  Smaakvol
  Aardenwerken bakjes (gratis)
  Mooi

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  25/07/2020 - 15:05 15:05

  Gaat het weer een beetje meneer Flepz0r?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN

  Het was de afgelopen twee weken Portugese en Spaanse week bij de Lidl, hofleverancier van exotische bagger, en net als de Spaanse reactie op de coronauitbraak in Maart zijn ook de reviews op de side 2 weken te laat. Gelukkig, u hoeft het niet...Vretecool - Mix van olijven met zongedroogde tomaten en zachte kaas van Lidl