More

  RECENTE POSTS

  Vretecool University – Grilled Cheese

  Wellicht heeft u vrijdag de sushi bekeken en gedacht, dat was wel veel werk. Nou, vrees niet, op deze lazy sunday volgt een makkelijk en snel lunchgerecht, Croque Monsieur. Er zijn koekwauzen die dat maken met een pot of zakje “witte saus” en die het dan naar een aarsbisschop vernoemen.

  Maar dat is natuurlijk dom Fröbelen. Of, als we het over black recipes matter hebben, negeer echt ALLES wat de donkere deerne in deze video te vertellen heeft. Haar recept is ongeveer het enige waarbij een knie in de nek (van het recept) gerechtvaardigd is. Anyway, waar waren we. Oh, een luxe tosti. Daarvoor hebben ze dus een frisse boy opgetrommeld als level 2 chef en een beroepsframboos als expert. En eigenlijk hebben ze allebei een prima insteek. Dus wellicht dat we hier in de bunker zometeen een proefplankje maken van die beide tosti’s ter review. Schoppen we nu even de stagair het veld in om bramen te plukken.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Willem Treur
  Redacteur
  19/06/2020 - 11:21 11:21

  Tosti’s horen met jong (belegen) tot belegen kaas gemaakt te worden op licht brood met curry. De rest is poeha. Ham mag, maar doe gewoon rustig.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Willem Treur
  19/06/2020 - 11:27 11:27

  Attentie: dit is een winnende reactie.

  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  Antwoord aan  Willem Treur
  22/06/2020 - 09:57 09:57

  Het enige wat ik hier nog aan kan toevoegen is dat ook het tosti-ijzer uitmaakt. Geen tosti-klem die echt dicht klikt en je tosti aan gort knijpt, een open gril die niet te zwaar op het brood drukt, zodat slechts een kleine hoeveelheid van de kaas kan gaan lekken.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN